Φιλέ delta66
το να κάνω μήνυση ήταν σχήμα λογού (σε έντυπη μορφή) για να δείξω την δυσαρέσκεια μου - ξέρω πολύ καλά πως και τι γίνεται στο εμπόριο και πως μπορεί κάποιος να βρει το δίκαιο του. Θα μπορούσα να πω και αλλά για την εταιρεία που έγινε η αγορά του ενυδρείο αλλά δεν είναι το θέμα μου αυτό. (τέλος στο κομμάτι που αφόρα τους μαγαζάτορες……)
Το θέμα μου είναι ότι αν το φίλτρο έχει κάποιο πρόβλημα με την ροη του λόγο μηχανικού προβλήματος η αλλού προβλήματος διότι δεν μπορώ να το καταλάβω!! (θόρυβο δεν κάνει – είναι πεντακάθαρο – και πλέον δεν έχει αέρα).
Σε ένα ενυδρείο η κυκλοφορία του νερού δεν παίζει ρολό ?? (εγώ έτσι θυμάμαι ) και αν όχι πως θα γίνεται σωστή φιλτρανση όλου του νερού ??? ξέρω θα μου πεις πάλι για το θέμα υλικών-ψαριών-και ότι λύνεται το πρόβλημα ….
Έχεις δίκαιο σε όλα δεν λέω αλλά πως θα καταλάβω σήμερα που το φίλτρο είναι καινούργιο (σχετικά) αν έχει πρόβλημα ??? μην το στρώσω και μετά μπαίνω στην διαδικασία αλλαγής και το σημαντικό είναι να αναλάβει και η εταιρεία σε περίπτωση προβλήματος διότι αυτοί τα βρίσκουν όλα καμωμένα .
|