Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 17-03-13, 23:20
Το avatar του χρήστη 888
888 Ο χρήστης 888 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 05-03-2013
Περιοχή: Μοσχάτο
Μηνύματα: 26
Προεπιλογή


-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αρχη, εχεις στο προγραμμα καποιο τροπο να επεξεργαστεις το νερο? Γιατι τα περισσοτερα ψαρακια που σου αρεσουν, θελουν μαλακο νερακι.

κάτι για τρύφη σκεπτόμουν, αν όμως μπορούσα να την αποφύγω θα το έκανα!

Ας τα παρουμε ενα-ενα, παντα κατα τη γνωμη μου.

- Οι ροδοστομοι θελουν πολυ μαλακο νερο και κυριως, μεγαλυτερο μηκος ενυδρειου. Ειναι δεινοι κολυμβητες και θεωρω καλυτερα να μην μπαινουν σε ενυδρειο μικροτερο του 1.5 μετρου, αν θελουμε να δουμε συμπεριφορες και ομορφο κοπαδιασμα.

θα συμφωνήσω μαζί σου, και με 15-20 άτομα σε τέτοιο μέγεθος "παίρνεις" τα μέγιστα, αλλά και με 8-10 σε μικρότερο ενυδρείο μια "προσομοίωση" θα την έχεις, νομίζω!
Πιο πολύ η ευαισθησία τους στο PH, την καθαρότητα του νερού και τις αλλαγές της σύστασής του με προβληματίζει κι αυτό γιατί λόγω απειρίας μπορεί να μου ξεφύγει κάτι...


-Τα cherry barbs θα μπορουσαν να μπουν, αλλα πρεπει να μαλακωσεις λιγο το νερο σου.

οκ

- Τα SAE γινονται αρκετα μεγαλα, γυρω στα 15 εκατοσταα.

οκ άκυρο αυτό

- Platies και γενικως ζωοτοκα τα θεωρω πολυ καλη λυση για να αρχισεις. Θα δεις πολλες γεννες και κυριως, χρειαζονται νερο βρυσης και οχι επεξεργασια για να το μαλακωσεις.

αυτά τα ψαράκια μου δίνουν την εντύπωση ότι "φτιάχτηκαν" ανάποδα το πάνω κάτω

- Ο μονομαχος νομιζω δεν κολλαει και πολυ με ολα αυτα. Επισης, θελει μαλακο νερο.

είναι απλά τέλειος! 4-12GH το βλέπω "μαχητό" στο μοσχάτο μένω, στον πειραιά μου είπαν για GH9 και για αθήνα GH15. Αναμένω τις πρώτες μετρήσεις στην περιοχή και στο ενυδρείο μου και κοιτάω για CPD (4-15GH) προκειμένου ότι στήσω να έχει "κυρίαρχο" τον μονομάχο.

- Το Ghost Knife Fish δεν μπαινει σε αυτα τα λιτρα. Θελει μεγαλο ενυδρειο και αναλογους συγκατοικους, ωστε να μην καταληξουν να γινουν μεζες.

άκυρος και αυτός, αναπροσανατολίζομαι για Corydoras και Anchistrus

Πρεπει να δεις ξανα τα προφιλ των ψαριων που σου τραβηξαν το ενδιαφερον, δεν μπορουν να συμβαδισουν ολα μαζι. Καταλαβαινω οτι θελεις να βαλεις ολα τα ψαρια στο ενυδρειο, αλλα μιας και αρχισες καλα και με διαβασμα, μπορεις να γλυτωσεις απο προβληματα αργοτερα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, ότι διαβάζω ερευνώ αλλά και πάω πίσω-μπρος είναι γεγονός, η πληροφορία είναι μεγάλη σε ποσότητα και η ενασχόλησή μου λίγων μόνο ημερών, ως αποτέλεσμα εστιάζομαι στα συμβατά στοιχεία που βρίσκω αλλά πολύ συχνά χάνω σε επιμέρους παραμέτρους!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 888 : 17-03-13 στις 23:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01833 seconds with 10 queries