Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #112  
Παλιά 15-03-13, 14:53
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolakis94 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη.Αλλος χαλαρωνει ζωντας σε αποστηρωμενο περιβαλλον,κανοντας καθημερινα αλλαγες,φτιαχνοντας τροφες,κανοντας τεστ νερου καθημερινα, και αλλος βλεποντας ενα θηριο να κυκλοφορει μεσα στο ενυδρειο να σου κανει χαρες, να τρωει απο το χερι σου (μερικες φορες να τρωει και το χερι σου).Το καθε ψαρι εχει την δικια του ομορφια τον δικο του χαρακτηρα.Απο εκει και περα κανεις δεν ηρθε να σου παρει τα λεφτα απο την τσεπη και να σου πει τι ψαρια να αγορασεις.
συμφωνώ!!! εμένα μ αρέσουν όλα!!!
όταν παιδάκι πρωτοείδα ενυδρείο (και τότε ζήτημα να υπήρχαν καμμιά δεκαριά σ όλη την αθήνα), ξετρελλάθηκα με τα νέον. από τότε, λάτρεψα χρυσόψαρα, μαγεύτηκα με τους δίσκους, θαύμασα τα όσκαρς, κι αγάπησα πάρα πολλά, ροδόστομα, μονομάχους, το χέλι του Χάρη, την κομψότητα των αγγελόψαρων, την τσαχπινιά των γκάπυς. παιδιά δεν έχει τέλος ο κατάλογος.
οπωσδήποτε όσο πιο δύσκολο το είδος στην διατήρησή του, τόσο πιο άξιο και μερακλή "χομπίστα" απαιτεί. άλλο αυτό κι άλλο οι προσωπικές προτιμήσεις. και μην προβάλουμε τις προσωπικές μας συμπάθειες και αντιπαλότητες στα ψαράκια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01424 seconds with 10 queries