Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-03-13, 12:29
moufas1973 Ο χρήστης moufas1973 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: φαληρο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το λινκ που εβαλες ειναι μονο για τα ανταλλακτικα ξυραφια.
Μη κανει κανενα λαθος καποιος και παραγγειλει σκετα ξυραφια.
Δεν υπαρχει απο οτι βλεπω διαθεσιμο το μπαστουνι. (κοστιζε απο οτι θυμαμαι γυρω στα 10-12 ευρω)

Το εχω κι εγω. Κανει πολυ καλη δουλεια και δεν εχω ουτε μια γρατζουνια στα ενυδρεια (ολα με αμμο ή αμμοχαλικο ψιλο).
Με μαγνητη παλιοτερα εκανα γρατζουνιες στο πρωτο ενυδρειο μου.
Μετα καθαριζα με τηλεκαρτα (πολυ καλη λυση), αλλα δεν εφτανε το χερι μεχρι κατω στο μεγαλο ενυδρειο και με βολεψε το μπαστουνι αυτο.
Αρα ειτε εχεις μικρο χερι ( πραγμα απιθανο για το επαγγελμα σου γιατι θα δυσκολευοσουν χαχαχα ) ειτε εχεις τεραααααααααααααααααααααααααααααααστιο ενυδρειο ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΦΘΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sarpijk Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ενυδρειο μου εχει αρχισει να πιανει θαμπαδα στο μπροστινο τζαμι και πρεπει να παρω κατι για να το καθαρισω. Εχω δει τους μαγνητες αλλα εχω ακουσει ιστοριες πως πολλοι εχουν γρατσουνισει τα ενυδρεια τους. Ολοι οι μαγνητες ειναι ιδιοι ή υπαρχει καποια μαρκα που ειναι καλυτερη? Υπαρχουν και προιοντα με λεπιδες μεταλλικες ή πλαστικες και με σφουγγαρι. Τι να επιλεξω
Ειμαι αρχαριος
Χρησιμοποιω ενα μαγνητη που αγορασα απο το πετ σοπ της γειτονιας μου με 8 ευρω
Δεν εχω κανει καμια γρατζουνια μεχρι στιγμης απλα προσεχω οπως μου ειπε ο πετσοπας μην πιαστει χαλικι αναμεσα στους μαγνητες γιατι τοτε θα γδαρω το τζαμι
Νομιζω ολα εχουν να κανουν με το ποσο προσεκτικος και σχολαστικος εισαι για να αποφευγεις τις κακοτοπιες...αρκει να εχεις ενημερωθει σωστα για τους κινδυνους...
Απλα καποια εργαλεια ελαχιστοποιουν το ανθρωπινο λαθος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moufas1973 : 15-03-13 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01396 seconds with 10 queries