Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan
Έχει βγει η ψυχή μου να πείσω τους δισκάδες ότι πρέπει να έχουν το κατάλληλο ενυδρείο για να βάλουν δίσκους..... ΔΕΝ θα το αντέξω και για τα "τέρατα".
Μέχρι στιγμής μόνο έναν (και μάλιστα πρώην δισκά... με τον οποίο είχαμε την σχετική διαφωνία για το μέγεθος ενυδρείου, που θα χρειάζονταν τα καινούργια ψάρια του) βλέπω να ετοιμάζει ενυδρείο για τέτοιου είδους ψάρια.
Ας ΜΗΝ το ξεκινήσουμε λοιπόν... το τι βλέπετε και τι όχι μερικοί-μερικοί!!!! 
|
τα τερατα που λες μονο τερατα δεν ειναι πιστεψεμε 1000 λιτρα ειναι υπεραρκετα μεχρι να βγει ζευγαρι μετα τα αλλα φευγουν απλα αλλα κατορθονεις πραγματα που 5-6 στον κοσμο το κανουν να δεις αυτα τα ψαρια να γενανε σε ενυδρειο ασε λιπον τα τερατα στην ακρη

ειναι αλλο επιπεδο ........
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stivv27
Δηλαδη τι ακριβως ενοουμε με το καταλληλο ενυδρειο?
Λιτρα ειχαν με το παραπανω
Νερο ειχαν σουπερ
Βιολογια ειχαν
Αμμος φυλλα ριζες και πολυ λιγο φωτισμο!
Δηλαδη τι αλλο θελαν?
|
stivv αμα βγαλεισ ακρη με τους δισκαδες σφηρα μου κλεφτηκα
τους ειχα σε 360 λιτρα 6 δεν ηταν καλα λενε
τους εβαλα σε 700 με σαμπ 200 λιτρα 11 δισκους με οσμοση με καθημερινες αλλαγες με τις καλυτερες τρωφες καταφερνα γενες αυτοι που μου ειχαν πρωτηνει να βαλω οσμοση μετα μου ειπαν οτι εχω ψαρια με ημερομηνια ληξεις σε νεκρο νερο τα ψαρια μου ηταν χαλια οπως λενε ειχα και 3 αγγελοψαρα μεσα τα εριξα 1 εκ μεσα δε θα κανουν σκελετο φωναζανε εβαζα μονο α/ο γινανε 26 εκ υψος ε σκελετο δε κανανε αστα
δες τα και εσυ και πες μου
συγνωμη που παρεμβενω ετσι στο θεμα σου φιλε αλλα καλυτερα που δε εμπλεξες με δισκους γλυτωσες πολυ μυρλα γκρινια και ανχος και πολλες παπατζες
μεχρι να μη καπνιζω κοντα στο ενυδρειο μου ειπανε γιατι θα αρρωστησουνε ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ