Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #30  
Παλιά 14-03-13, 11:14
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator
 
Εγγραφή: 27-07-2011
Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 6.123
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lion
Στα μικρά μου φυτεμένα ενυδρεία, είχα πάντα κυκλοφορία πάνω από 10 φορές τα λίτρα. πχ. στο 50 λίτρων φυτεμένο που έχω τώρα η κυκλοφορία είναι 600 λίτρα από το εξ. φίλτρο + 400 λίτρα από ένα κυκλοφορητή που κάνει και διάχυση το διοξείδιο.

Στο "άδειο" -[δεν υπάρχουν φυτά να φράζουν την κυκλοφορία του νερού]- μικρό ταγκανίκα των 45 λίτρων ένα μεγάλο εσωτερικό φίλτρο με ~300λίτρα/ώρα είναι Υπεραρκετό. Έχω προσαρμόσει και ένα diy ακροφύσιο ώστε να αυξάνεται η πίεση του νερού.
Ωπ! Εμφανιστηκε ο προμηθευτης

Λεωνιδα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναστησει ενυδρειο χωρις φυτα. Λιγη βοηθεια θεωρω οτι καλο θα κανει, αλλα οπως το βλεπω, μαλλον θα μεινω με το spray bar του 2213. Μη νομιζεις οτι εχει και αυτο τεραστια ονομαστικη κυκλοφορια, 440 λ/ω ειναι.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές
Εδω που τα λεμε πρεπει και εγω να βρω μια λυση γιατι με δυο spray bar που βαρανε την επιφανεια, 60 cm και δυο ανσιστρους που κανουν συνεχεια κατι μακαρονια η σκουπα βυθου πρεπει να γινεται εβδομαδιαια. Και σε φυτεμενο ειναι "ευκολακι"
Στο δικο σου μπορεις να βαλεις οτι θελει, ειναι μεγαλο. Μπορεις να το κρυψεις κιολας, να μην φαινεται.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από genecr
o resun που αναφέρθηκε πιο πάνω ούτε 1000 μετά από κάποιο χρόνο λειτουργίας του δεν νομίζω να βγάζει, όχι 4000 που αναφέρετε.
Για να το λες, κατι θα ξερεις...
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01716 seconds with 10 queries