Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #95  
Παλιά 13-03-13, 20:35
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 24-03-2009
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Μηνύματα: 2.844
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stivv27 Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπαρχουν πολυ ποιο ωραια σε χρωματα αλλα και με χαρακτηρα ψαρια!Εχουμε κανει θεους τους δισκους και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο!
Με 12 δισκους το ενυδρειο ηταν αδειο!Ειτε τους τραβουσες ενα βιντεο ειτε φωτο ηταν το ιδιο πραγμα!Τωρα πιστευω οποια τελικα απο τα 2 ειδη που θελω να βαλω μεσα και να βαλω θα γεμισω το ενυδρειο!
1. Μάλλον ασχολήθηκες ελάχιστο χρόνο μαζί τους, γι' αυτό και ΔΕΝ πρόλαβες να πάρεις την απάντηση. Το ότι έτσι (King of aquarium) τους χαρακτήρησαν αυτοί που τους πρωτομάζεψαν από το ποτάμι... ΔΕΝ είναι τυχαίο και θα έπρεπε να σε προβληματίσει λίγο. Βέβαια υπάρχει και το πλεονέκτημα που έχει αποκτηθεί πλέον.... μόλις τους βάλεις στο ενυδρείο γεννάνε... οπότε πάει κι' αυτή η μαγεία της "δυσκολίας", που υπήρχε κάποτε. Εγώ από το 1982 που τους πρωτοέβαλα σε ενυδρείο... ακόμα μαθαίνω και ΔΕΝ τους έχω χορτάσει, με αποτέλεσμα να μένει στα "σχέδια" το θαλασσινό, που πάντα είχα στο μυαλό μου.
2. Αφού ήταν άδειο έπρεπε να βάλεις κι' άλλους 12 μήπως γεμίσει. Άλλωστε και στην φύση γι' αυτό ζουν 400-500 μαζί.... για να ΜΗΝ είναι άδειος ο χώρος!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01482 seconds with 10 queries