Θέμα: yellow lab
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 14-04-05, 22:34
koko Ο χρήστης koko δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 06-05-2004
Περιοχή: Καβάλα
Μηνύματα: 178
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην koko
Προεπιλογή yellow lab

Γεια χαρά σε όλους….
Το ψαράκι μου εδώ 10 περίπου μέρες παρουσιάζει τα παρακάτω συμπτώματα: Δεν τρώει (παρά μόνο πολύ μικρά φυλλαράκια και αυτό σπάνια), έχει αποκτήσει προγούλι, πρησμένα μάγουλα, και συχνά το στόμα του κάνει σπασμωδικές κινήσεις σαν να έχει αναγούλες. Δεν μπορώ να δω μέσα διότι σχεδόν πάντα το έχει κλειστώ και όποτε το ψιλοανοίγει δεν προλαβαίνω.

Στην αρχή νόμισα ότι είναι μπουκωμένο …αν και δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ μπουκωμένο yellow lab , αλλά από την άλλη δεν πιστεύω ότι ψάρια 4-5 εκ. του είδους είναι ώριμα σεξουαλικά.

Οι μετρήσεις μου: PH:8, NO2<0.3, NP3:12.5, GH:13, KH:10

Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες….ξέρω ξέρω είναι απαράδεκτες. Τραβήχτηκαν βιαστικά και αυξημένο ζουμ (εκτός του ότι δεν είμαι και ο καλύτερος φωτογράφος), μπας και βγει κάποια διάγνωση.




__________________
Ενυδρείο, ένας ζωντανός πίνακας που έχετε ζωγραφίσει μόνοι σας!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01394 seconds with 10 queries