Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-13, 01:56
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αιμιλία Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα τραβηξω τις κοτσιδες μου..
Πιο πανω ο platys μιλησε για ανθρακα!μη με τρελανετε..
δε μιλησε για μονιμη χρηση, αλλα για 1-2 μερες επειδη τα υλικα ειναι καινουργια.
Εναλλακτικα μπορεις να κανεις ενα βρασιμο και καλο ξεπλυμα

Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46120 Εδω λεει για υποστρωματα και αλλα τετοια που προφανως και δεν κατεχω..

αυτα ειναι αλλα κολπα
Καλυτερα να διαβαζεις περισσοτερο την εννωτητα των αρχαριων που εχει να σου προσφερει πολυ περισσοτερα, και να μην καθεσαι να προσπαθεις να κατανοησεις εξειδικευμενα ποστς που αναφερονται για δημιουργια φυτεμενων τυπου amano ή ολλανδεζικα εκτος κι αν απο την αρχη σε ενδιαφερει μια τετοια κατευθυνση στο χομπυ.

Παράθεση:
Αρχικα αδειαζω το χαλικι..ριχνω το αλλο..βαζω ξυλα και πετρουλες..τα φυτα που θα τα βαλω?Εχω διαβασει οτι καποια τα δενεις στο ξυλο..αλλα τα αλλα πανε κατω απο το χαλικι..
αναλογα τα φυτα.
(βασικα οι ριζες πανε κατω απ το χαλικι... δεν ....θαβεις τα φυτα μονο η τρουφα των Γαλλικων Αλπεων ξερω οτι φυτρωνει μεσα στο εδαφος)

Παράθεση:
Δηλαδη τα ψαρια τα βγαζω μονο για να αλλαξω το χαλικι κ μετα ξανα μεσα?
δηλαδη που αλλου να τα πας? (δεν εχω καταλαβει τι σε εχει κανει να θεωρησεις οτι ειναι καλυτερο να τα εχεις εξω απο το ενυδρειο )

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01347 seconds with 10 queries