Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-13, 00:43
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αιμιλία Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν μου τους εφεραν ρωτησα για τροφη και μου ειπαν δε χρειαζονται ειδικη. Τρωνε τα υπολειματα(?!) και τα φυλλα απο την τροφη των ψαριων. Και οντως σαν σκουπα πηγαινε κ ρουφαγε τα φυλλαρακια..

Ναι η κλασσικη αντιμετωπιση που ειχαν στα συγκεκριμενα ψαρια καποιοι παρακμιακοι πετσοπαδες παλαιοτερων μαυρων εποχων (αυτοι που τα βαφτησαν γλυφτες)...
Υποτειθεται τα διναν για να βεντουζαρυν στα τζαμια και να τρωνε τις αλγες... και φυσικα μαλλον το καναν (κι αυτους αν τους αφηναν να λιμοκτοησουν και αλγες θα τρωγαν και στην τριανταφυλλια του γειτονα θα βοσκουσαν) δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα, και δυστυχως το συγκεκριμενο ειδος με αυτες τις κουταμαρες καταντησε ενα απο τα πιο βασανισμενα ειδη στα χερια των ανυποψιαστων χομπυστων
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αιμιλία Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετα απο διαβασμα λοιπον,ειδα για τα πλαστικα,χημικα κλπ ωστοσο η λεπτομερια ειναι οτι τωρα δεν εχω και πολλες επιλογες στο να τα αλλαξω..Εκτος αν εχεις να μου προτεινεις εσυ μια λυση..
ναι, καθολικη αλλαγη στα παντα με φυσικα υλικα (χαλικι η αμμο, πετρες, φυτα, ξυλα κτλ)
δεν ειναι πολυ ευκολο αλλα ουτε τρομερα δυσκολο

Παράθεση:
Θερμοκρασια ειναι στους 23-24.Το ιδιο και το νερο στις αλλαγες.(κατα προσεγγιση)
κατα ποση προσεγγιση?
1-2 βαθμοι το πολυ αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας ειναι αρκετοι για να σκοτωσουν ενα ψαρι.
Μιλαμε για εξωθερμους οργανισμους που η θερμοκρασια τους μεταβαλλεται αναλογα με τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος.

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 07-03-13 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,26515 seconds with 10 queries