Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 05-03-13, 18:13
foxylady Ο χρήστης foxylady δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 16-02-2013
Περιοχή: Thessaloniki
Μηνύματα: 26
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
του έχεις ξανακάνει νηστεία? πότε και για πόσες μέρες? έψαξα παραπάνω αλλά δεν εντόπισα κάτι γι αυτό. έχει όρεξη?
του εκανα ενα μηνα πριν για μια βδομαδα και κατι μερουλες ετρωγε το μπιζελι και τωρα τρωει αλλα μονο τα μπιλακια της οσεαν νουτρισιον εχει πορωση με αυτη την τροφη γενικα παλια ετρωγε τα παντα φλεικς σπιρουλινα μπλαντ γουρμς μπιλακια την ταμπλετα απο πλεκο-κορυ την εκανε φυλαξη κιολας αυτην κατα σειρα σταματησε να τα τρωει μεχρι που φτασαμε μονο στο μπιλακι ενα την ημερα και μια μερα νηστεια (καλα ταμπλετα δεν δινω βεβαια τωρα που ειναι μονος του...τρωει μονο αν του ριξω 10 θα τα φαει..!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
foxylady, πρέπει να μας πεις αν κάνεις μετρήσεις, σε τι ενυδρείο τον έχεις. τον πήγες στο πετ σοπ για θεραπεία? τι είχε? όταν γύρισε ήταν καλά? του είχε περάσει? τώρα έχει όρεξη? πόση νηστεία του έχεις κάνει?
αλάτι απλό απ ότι μου είχαν πει εμένα δεν ενδεικνυται για το dropsy.διάβασε και το λινκ.
ειχε φιν ροτ του εβαλα στο δικο του ενυδρειο bactopur οπως ελεγε το φαρμακο και εκανα τις αλλαγες νερου στα ενδιαμεσα οπως μου ειπε ο πετ σοπας(πρωτο λαθος) πριν τη θεραπεια ομως αν δειτε τις φωτο και εκει φαινεται το καρουμπαλακι με την θεραπεια δυστυχως ο πετ σοπας περα απο τις αλλαγες δεν μου ειπε να μην ταιζω το ψαρι(δευτερο λαθος) μετα απο αυτο αρχισε να φουσκωνει και να φουσκωνει μεσα σε λιγες μερες τωρα αυτο το φουσκωμα ειναι στασιμο απο τον νοεμβριο μπορω να πω οτι εχασε λιγο απο τη δεξια πλευρα με τη νηστεια..αταν φουσκωνε μετα τη θεραπεια πηρα τον πετ σοπα και του ειπα συνεχιζει να φουσκωνει τι εχει τι να κανω..μου ειπε μαλλον φρακαρε δωσε μπιζελι ..δεν το ετρωγε..μου λεει η παρασιτα εχει η μαλλον καμια πετρα θα φαγε (ετρωγε και την ταμπλετα βεβαια τοτε συν το φαγητο του πριν το παρω χαμπαρι)..βρε φαε το μπιζελι πουλακι μου τιποτε..οποτε μου λεει φερε να του βαλω ενα φαρμακο με σκορδο να αποβαλλει τα κοπρανα παρασιτα οτι ηταν αυτο ..τον παω και εγω τον ειχε μια βδομαδα γυρισε το ιδιο φουσκωμενος και αποχρωματισμενος και μπορω να σας πω οτι ειχε και μουτρα γιατι συνηθως με ψαχνει στο σπιτι απο οποια μερια παω ακολουθει..και με κοιταει οπως με κοιτουσε οταν τον πηρα αο το ποτηρακι..αλλα μετα ολα οκ ετρωγε..αλλα το φουσκωμα φουσκωμα δεν μου ειπε ουτε για ντροπσυ ουτε για νηστεια ουτε τιποτε..μετρησεις δεν εκανα παλια αλλα και τωρα που πηρα τεστ 1,5 μηνα δεν ξερω αν ειναι σωστες ιδανικες για αυτον ..τα ανασηκωμενα λεπια τι ειναι ρε παιδια ick..για αυτο τι κανω??
-------------------------
οταν πηγα στη συναντηση τους ρωτησα αν ειναι δροπσυ αλλα δεν μου ειπαν ναι σιγουρα μου ειπαν πρωτα νηστεια το εκανα λιγο εχασε απο τη δεξια πλευρα..επιπλεον τα ανασηκωμενα λεπια εμφανιστηκαν με το που εβαλα το ξυλο μεσα εχει καποια συνδεση αυτο παραμαλακωσε το νερο για τα γουστα του και στρεσσαριστικε..και το εμφανισε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 05-03-13 στις 18:13 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02023 seconds with 10 queries