καλημερα παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. το ενυδρειο ειναι στρωμενο. το ειχα κανει πριν 5 μηνες εστρωσε κατα τα λεγομενα του πετ σοπ (ειχω ενυδρειο γυρω στα 12 χρονια ΑΛΛΑ δεν λεει κατι αυτο γιατι ΤΩΡΑ το χειριζομαι καλυτερα πιστευω, οποτε τωρα μαθαινω σωστα,αν και παλαιοτερα ειχα γεννες στα ψαρια μου δειγμα καλου οικοσυστηματος νομιζω) τα ψαρακια ζουν εκει 4,5 μηνες χωρις κανενα προβλημα. τροφη 2 φυλλαρακια για καθε ψαρακι 1 φορα την μερα και αλλαγη νερου 1 φορα στις 20 μερες, φιλτρο καθαριζω ανα μηνα περιπου.
απο χθες που αλλαξα νερο δεν ειδα καμια διαφορα στο ψαρακι μου.

φοβαμαι μην παθουν και τα αλλα τιποτα. οσο αναφορα νιτρικα αμμωνιες κτλ σαυτα ειμαι πολυ πρωταρης τι πρεπει να κανω πως θα το κανω κτλ εχω σκοπο αυριο να παω να παρω ταινιεσ λογο ελειψης χρονου αλλιως αν καποιος γνωστος μου φερει σημερα. πρεπει να παρω καποιο φαρμακο??
υ.γ. στα 60 λιτρα που ειναι το ενυδρειο μεσα εχει 56 νερο μετρημενα (ειναι ζιγκα μεχρι πανω το νερο λογο προβληματος με το φιλτρο που εχει μια πατεντα σχετικα λογο αλλαγης του κουτιου της προπελας και μου δωσαν νεου τυπου ανταλλακτικο με αποτελεσμα να μην κουμπωνει σωστα με το προηγουμενο)