Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-13, 02:50
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kesanis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι το εχω διαβασει αυτο (για την διαφορα του pH). Ωραιο αυτο το τεστερ. Μικρο και μανιτζεβελο φαινεται. Το εχεις παρει? Το καλιμπραρισμα πως το κανει? Δεν βλεπω να δινει τιποτα μαζι. Μονο για μια βιδα και ενα κατσαβιδακι λεει.
Ναι το έχω εδώ από το καλοκαίρι. Είναι πολύ καλό. Σε αυτό για το συχνό καλιμπράρισμα θα διαφωνήσω. Εγώ το καλιμπράρισα στην αρχή και δεν χρειάστηκε ξανά. Του κάνω καμιά δοκιμή κάθε 1-2 μήνες και δείχνει σωστά. Μαζί του έχει 3 φακελάκια για να φτιάξεις υγρά καλιμπραρίσματος. Φτιάχνεις τα υγρά, κάνεις το πρώτο καλιμπράρισμα και μετά τα βάζεις σε τρία μπουκαλάκια και ψυγείο. Δεν χαλάνε. Το μόνο που κάνω σαν συντήρηση είναι μετά από την μέτρηση (εβδομαδιαία) να ξεπλένω τον αισθητήρα του (ματάκι - ηλεκτρόδιο) με νερό βρύσης και μετά γεμίζω το καπάκι του με απιονισμένο νερό και το κλείνω. Αυτό για να μην μου στεγνώνει το ηλεκτρόδιο και πιάνει άλατα. Για εμένα τα αξίζει τα λεφτά του. Έχω πάρει και έξτρα υγρά καλιμπραρίσματος αλλά δεν έχουν χρειαστεί ακόμη. Θα τα χρησιμοποιήσω τώρα που θα καλιμπράρω τον PHcontroller.

Page generated in 0,01364 seconds with 10 queries