Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-02-13, 15:36
yannis Ο χρήστης yannis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pink corall Εμφάνιση μηνυμάτων
υγρα τεστ εχω ναι.Της sera(καλως η κακως...)
διαβασα το ποστ με το στρωσιμο και εχω μια απορια ομως.
εκει που λεει
"Μόλις εμφανιστούν τα νιτρώδη άλατα, συνεχίζουμε να κρατάμε σταθερή τη συγκέντρωση αμμωνίας στα 3 mg/l."
Πως δηλαδη την διστηρουμε εκει?πως υπολογιζω ποση να συμπληρωσω ωστε να σταθεροποιηθει εκει?εννοει οτι συνεχιζω να ριχνω 3mg/l?
λιγο πιο αναλυτικα μου το εξηγειτε σας παρακαλω?
-------------------------
--------------------------------------------------
οκ το ξαναδιαβασα.αυτο που δεν καταλαβα ηταν ο πρωτος τροπος.μαλον θα ακολουθησω τον δευτερο.μου ειναι πιο κατανοητος.
της sera μια χαρα ειναι
ναι βαζουμε τοση αμμωνια ωστε να μετραμε με το τεστ 3mg/l στο περιπου
Το λεει:
Για να βρούμε πόση αμμωνία θα χρειαστεί ώστε να πετύχουμε τα 3 mg/l που απαιτείται αρχικά, θα πρέπει να δοκιμάσουμε πρώτα σε ένα μικρότερο δοχείο (όπως ένα μπουκάλι 5 λίτρων). Αφού καταγράψουμε πόση αμμωνία χρειάστηκε στα 5 λίτρα, είναι εύκολο να βρούμε πόση θα χρειαστεί για τον όγκο του ενυδρείου μας (με απλό πολλαπλασιασμό). Είναι πολύ σημαντικό να μην το παρακάνουμε με την αμμωνία. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε τις προτεινόμενες συγκεντρώσεις.

-------------------------
Αφου σε βολευει ο 2ος τροπος τοτε εφαρμοζεις αυτον.
διαβασε και εδω, αν δεν το εχεις κανει ακομα:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8388
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655

Τα τεστ (υγρα και στικακια) εχουν μια αποκλιση απο τις πραγματικες τιμες για διαφορους λογους. Οταν στρωνουμε δεν μας ενδιαφερει η ακριβεια στις μετρησεις αλλα μας ενδιαφερει να ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannis : 21-02-13 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01418 seconds with 10 queries