Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-02-13, 12:28
moufas1973 Ο χρήστης moufas1973 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: φαληρο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
χτες που διάβαζα τις ασθένειες και τις θεραπείες (εξ αιτίας του όσκαρ μου) είδα οτι συνιστούν, όταν βάζεις φάρμακο να κάνεις καθημερινές αλλαγές νερού πριν την προσθήκη της νέας δόσης φαρμάκου. δεν ξέρω τι λέτε επ αυτού, αν το κρίνετε σωστό αλλά μου φάνηκε λογικό
παιδια δεν εχω τιποτα απο αυτα που λετε αντλιες κτλ κι ουτε μπορω σημερα τουλαχιστον να βγω να παρω γιατι εχω αρρωστο το μικρο

ομως ανακατεψα λιγο την επιφανεια για να εμπλουτιστει το οξυγονο γιατι κι εμενα απο τις γνωσεις για ανθρωπους μου εδειξε οτι οντος τα ψαρια δειχνουν να θελουν οξυγονο κι αλλο

επισης εβαλα λιγο πιο ψηλα το φιλτρο ωστε οι μπουρμπουληθρες να πεφτουν σχεδον στην επιφανεια να κανει σαν κυμα για να ανακατευεται περισσοτερο το νερο με οξυγονο

θα κανω την αλλαγη

η σειρα που μου ειπανε στο πετ σοπ ηταν

αλλαζεις ενα τριτο νερο και μετα ριχνεις αντιχλωριο και μετα μια ωρα το antibacter

ειναι σωστη η΄οχι

το φαρμακο λεω να το κρατησω για μια βδομαδα γιατι πουθενα δεν βρηκα οδηγιες...το πολυ να γινει overdose αλλα με συχνες αλλαγες νερου ελπιζω να ξεπλενεται...δεν ξερω κι αν ειναι νεφροτοξικο κτλ κι αν εχουν τετοια τα ψαρια οπως οι ανθρωποι ή οχι..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01328 seconds with 10 queries