Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Δυστυχως ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν ξερω να βοηθησω.
Δεν ξερω τιποτα για το ενυδρειο και το νερο του, ουτε υπαρχει διαγνωση για την ασθενεια κλπ
|
πες μου σε παρακαλω τι πρεπει να ξερεις για το ενυδρειο και το νερο του για να σε ενημερωσω να μπορεις να με βοηθησεις
επισης εαν διαβασες απο την αρχη το κειμενο αναφερω και εχω και φωτο περι ασθενειας και νομιζω οτι ειναι fungus γιατι παει καλυτερα ( εαν ηξερα την διαγνωση θα την θεραπευα κι εγω. το ποστ ειχε το νοημα επειδη ειμαι αρχαριος μηπως καποιο παιδι εμπειρο γνωριζει τι εχει το ψαρι με το ματι οπως ας πουμε η μαρια βοηθησε ωστε να προβουμε στην καταλληλη θεραπεια )
για το φαρμακο λεω αναλυτικα στο πρωτο μηνυμα μου ποιο χρησιμοποιω ποσο ριχνω και για ποσες μερες...
τι πληροφορια ζητατε να σας την δωσω
σημερα θα παρω τα υγρα για να δω αναλυτικα νιτρωδη νιτρικα και αμμωνια και θα σας τα ποσταρω
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από snakepanos
Για 2 χρυσοψαρα σε 60 λιτρα νερο,,,,,,παρε αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1254
Εισαι συγουρος οτι δεν γραφει για ποσες μερες??? τα περισοτερα φαρμακα ,κρατανε μια εβδομαδα,,,
Και ειπαμε βγαλε τα πλαστικα ,παρε κανενα αληθινό,φυτο ,,βαλε καμια βαλισνερια ,,ανουμπια ,,σκληρά φυτα και ευκολα.
|
δυστυχως δεν γραφει
τα πλαστικα τα εβγαλα
το φιλτρο που μου προτεινεις να το παρω ετσι ή πιο κατω που το εχει με βανες και λαστιχακια;
δεν πρεπει να το παρω κομπλε;