Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-02-13, 22:21
Το avatar του χρήστη chrisvari
chrisvari Ο χρήστης chrisvari δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΒΑΡΗ
Προεπιλογή Guppie πρόβλημα

Καλησπέρα.Θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω στεναχωρηθεί πολύ.Πριν 6 μέρες στις 12/02 έβαλα στο ενυδρείο 6 guppies 2 αρσενικά και 4 θηλυκά.Δύο μέρες μετά πέθανε ένα θυληκό(το οποίο ήταν ήδη έγκυος και πρόλαβε κι έκανε και 3 μικρά).Σήμερα πάλι ψόφησε άλλο ένα αρσενικό.Και στις 2 περιπτώσεις ώρες πριν ψοφήσουν κάθοντουσαν ακίνητα στη μέση του ενυδρείου ή στον πάτο χωρίς να προσπαθούν να φάνε όταν έβαζα τροφή.Δεν εμφάνιζαν κάποια σημάδια πάνω τους.Το θυληκό είδα οτι βαριανάσενε,ενώ το αρσενικό σα να του είχε κοπεί η ουρά σε σημεία και το άλλο αρσενικό την τσιμπαγε.Γενικά το αρσενικό απο την ώρα που μπήκε μέσα ήταν πιο νωχελικό και καθόταν αρκετά μόνος του.Και γενικά ο άλλος του είχε παρει τον αέρα.Αμμωνία,no2 μετράω κάθε μέρα και είναι 0,no3 στα 10.Ταίζω 2 φορές την ημέρα απο λίγο.Ότι μπορούν να φάνε σε 2 λεπτά.Αλλαγή έκανα μία το Σάββατο απο τη ώρα που πήρα τα ψάρια και η θερμοκρασία του νερού ήταν 25,όσο και του ενυδρείου.ph σταθερό στο 7,5 με diy co2 με μία φυσαλίδα το δευτερόλεπτο.Επίσης έχω 2 amano γαρίδες που χαίρουν άκρας υγείας και βλέπω πλέον 2 μωρά.Να πω οτι το ενυδρείο τρέχει εννάμιση μήνα.
Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?Μήπως ήταν ήδη άρρωστα όταν τα πήρα?Μπορώ να βάλω κανα φάρμακο?Αντιχλώριο πόσο να βάζω?Λεέι 5 ml για 250 λίτρα.Εγω που αλλάζω 30 λίτρα τι να βάζω?Το Σάββατο έβαλα ελάχιστο περίπου 1 ml.Να φταίει αυτό?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01337 seconds with 10 queries