Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 18-02-13, 16:43
antricos Ο χρήστης antricos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 30-01-2012
Περιοχή: Περιστερι
Μηνύματα: 222
Προεπιλογή

Πιστεύω πως όχι. Πρώτον όπως φαίνεται είναι δύσκολο στην συντήρηση αφού δεν μπορεί να σταθεί κάθετα λόγο του σωλήνα εισόδου και θα πρέπει να στο κρατάει κάποιος για να αλλάξεις τα υλικά και δεύτερον τα υλικά δεν θα μπορούν αν σταθούν στην θέση τους θα έχουν την τάση να πάνε προς τα κάτω με αποτέλεσμα να δημιουργείται κενός χώρος στην πάνω μεριά και να περνάει νερό αφιλτράριστο. Για να το κάνεις οριζόντια θες κάτι διαφορετικό μάλλον κάποιο κουτί και να δημιουργήσεις χωρίσματα όπως σου δείχνω στην φώτο. Εννοείτε ότι μετά θα πρέπει να ανοίγει από πάνω για να το καθαρίσεις και όχι από το πλάι + ο PVC σωλήνας δεν βολεύει για τέτοια κατασκευή. Τώρα αν έχεις κάποια λύση στο μυαλό σου το συζητάμε.




Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gianniwpopi Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη και εγω εχωφτιαξει ενα φιλτρο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59770 αυτο που θελω να σου πω ειναι στο βιδωτο καπακι να βαλεις τεφλον γιατι το δικο μου εχανε απο εκει σε συνθηκες διακοπης ρευματος... εχεις δοκιμασει να κλεισεις το ρευμα ενω ειναι σε λειτουργια? μονο ετσι θα καταλαβεις αμα χανει απο καπου.
Διάβασα το ποστ σου και είδα ότι σου έκανε θόρυβο. Δεν ξέρω αν σου κάνει ακόμα αλλά μπορεί να είναι είτε επειδή κρατάει αέρα (εξου και η βαλβίδα εξαέρωσης που έχω βάλει) η επειδή έχεις κολλήσει τον κυκλοφορητή στο καπάκι και περνάει τον κραδασμό έξω. Αν είδες εγώ το έχω βάλει να "αιωρείται" και να είναι δεμένος πάνω στο λάστιχο έτσι γίνεται απόσβεση του θορύβου και είναι πραγματικά τελείως αθόρυβο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01495 seconds with 10 queries