Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #19  
Παλιά 01-04-05, 11:35
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Theo, το H&S δεν ειναι ουσιαστικα κλωνοι Deltec? Εχουν τις ιδιες αρχες, σε πολλα μοντελα τις ιδιες τρομπες. Π.χ. το πασιγνωστο στην Αμερικη Deltec 702 εχει 2 Eheim 1260 με special needle impeller. Tις ιδιες τρομπες και διαστασεις εχει το Α200 της H&S που εχει 200 ευρωπουλα περιπου φθηνοτερα. Κριτικες και στα 2 τα εχουν σαν ισαξια. Eheim for ever!

Να σκεφτητε πως το Deltec στην Αμερικη το εχουν 1700 δολαρια και το θεωρουν state of the art και το προτιμουν απο τα αντιστoιχα Euro reef !! Και Ευρωπη εχει "μονο" 1100 ευρω. Ετσι πολυς κοσμος προτιμαει τα H&S επειδη ειναι λιγο φθηνοτερα(Μην φανταστειτε και "πολλα" πραγματα).

Ερωτω λοιπον. Υπαρχει λογος να παρεις σκιμμερ απο Αμερικη οταν εχεις το καλο το πραγμα στα ποδια σου αρκετα φθηνοτερα απο οτι το περνουν τα αμερικανακια? Και ερωτω τωρα σοβαρα σοβαρα....γιατι εχεις κομπλεξ? Μια χαρουλα εισαι. Παραπονιαρη....

****ko καλοριζικο, καλοβρεχτο, ολα καλα να πανε. Μου αρεσει πολυ ο εξοπλισμος σου. Εχεις κανει πολυ καλες επιλογες. Εψαξα για το skimmer που πηρες και ειδα πως οντως αποτελει μια κορυφαια κινηση σαν εταιρια και μοντελο. Ειχες δικιο. Το σκιμμερ σου ειναι αστερακι οπως και ο υπολοιπος εξοπλισμος σου. Πολυ καλη επιλογη ο φωτισμος σου, που απο 3x150 πηγες σε 3x250. Καλη κινηση. Βραχο πως και δεν πηρες ψοφιο(aquaristick.net)? Ενδιαφερων πειραμα ο DIY γιατι σε κοστος συμφερει, αλλα δεν ειμαι υπερ. Θα εχει ενδιαφερων ομως μια αναλυση του, πως τον εκανες και τι εχουμε σαν τελικο αποτελεσμα.

Πως σκεφτεσαι να εχεις βιολογια-Wet/Dry 2229
στην καραντινα οταν δεν θα την εχεις χρησιμοποιηση για καποιο διαστημα? Θα την εχεις στο κυριο και οταν εχεις ψαρακια η κοραλακια θα την βαζεις εκει? Την GENX/MAK 4, την εχεις μεσα στο νερο η εκτος? Εχεις δει εαν σου επειρεαζει την θερμοκρασια του νερου σου καθολου? Εμενα το κανει λιγο οταν την εχω μεσα στο sump. Αλλα μεσα στο νερο δεν ακουγεται σχεδον καθολου,ευτηχως...Σαν επιστροφη εχω Eheim 1262 - 3.400λιτρα την ωρα.

Περιμενουμε μια φωτο γενικη του συνολου. Δεν ειναι αναγκη να το κανεις τελειο πριν μας το δειξεις. Προσωπικα χαιρομαι ιδιαιτερα για το ενυδρειο σου. Διοτι ειναι πολυ μελετημενο και φαινεσαι να το εχεις μερακι. Τι αλλο θες για να εχεις επιτυχια σε κατι που αγαπας?
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01559 seconds with 10 queries