Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 14-02-13, 02:28
rtolis Ο χρήστης rtolis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 01-09-2010
Περιοχή: Λαμία
Μηνύματα: 411
Προεπιλογή

Παράθεση:
Aυτο ειναι το θεμα του φορουμ???? Τι ειναι εμπορικο κεντρο?
Εγω νομιζα ηταν να σωθει καταρχας κανενα ψαρι απο λαθος κινησεις αρχαριων και επιπλεον να μαθει στη συνεχεια τον χομπιστα, πως θα δωσει ιδανικες συνθηκες διαβιωσης στο ψαρι του, για να το χαιρεται οσο περισσοτερο ειναι δυνατον απο τη φυση του ψαριου.


Τα ψαρια δεν εχουν αναγκη αυτη τη στιγμη τα λιτρα για να επιβιωσουν.
Οι αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας τα σκοτωνουν (πχ ακομα και με 1-2C ακαριαια μεταβολη θερμοκρασιας μπορει να επερθει αμεσος θανατος). Το ιδιο και οι τοξικες ουσιες (αμμωνια κλπ) απο τα ιδια τους τα απορριματα.
Χρειαζονται λοιπον
1. Σταθερη θερμοκρασια μεσα στα ορια ασφαλειας των αναγκων τους ως τροπικα ψαρια (25-30C).
2. Μεχρι να στηθει σωστο ενυδρειο, πρεπει να γινονται καθημερινες αλλαγες νερου 50% με νερο ιδιας θερμοκρασιας και με την προσθηκη αντχλωριου (seachem prime ει δυνατον που αποτοξικοποιει αμμωνια και νιτρωδη).
3. Ταισμα εως μηδενικο ή 1 φυλαρακι την ημερα, ισα να επιβιωσουν (το ταισμα σε αστρωτο ενυδρειο σκοτωνει ανετως, παρα η νηστεια)
Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να θέτουμε και τα λογικά όρια. Θέλεις να σου πω ότι ο μονομάχος θα νιώθει υπέροχα σε 2 τόνους ενυδρείο? Θα νιώθει υπέροχα., δεν το συζητώ.
δεν μπήκα σε λεπτομέρειες επί της διαδικασίας. Ο δικός μου προβληματισμός είναι ότι α) Άμα περνάω καλά μπορώ να το πω και σε άλλον. β) μπορώ να του πω τι να κάνει στις δυνατότητές του χωρίς να γίνομαι διαφημιστής. γ) Να μη γίνομαι βασιλικότερος του βασιλέως.
Για μένα δεν είναι θέμα στρωσίματος το παρόν θέμα...
-------------------------
Δηλαδή αν σου αρέσει ένα χόμπυ και νιώθεις όμορφα δεν θες να το περάσεις και σε άλλους ανθρώπους? Δεν κατάλαβα τον παραλληλισμό...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rtolis : 14-02-13 στις 02:28 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01495 seconds with 10 queries