Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21
φιλε μου με τοσα προβληματα που εχει το ενυδρειο σου, να το κανεις χειροτερα αποκλειεται! βαλε αγγελια για μπολι και οποιος σου προσφερει παρτο αμεσως. Θες να χασεις τα ψαρια? αν θες, μην παρεις μπολι.
Φωτα κακως δεν εχεις, παρε αυτα που ειχε και στην αρχη το ενυδρειο σου και βαζε τα 5-6 ωρες την ημερα αν δεν εχεις φυτα
και να ξερεις οτι τα πιο βρωμικα και αρρωστα ενυδρεια τα εχουν οι πετσοπαδες. Απο εκει να παρεις μπολι μονο αν δε βρεις απο αλλο παιδι εδω μεσα και παλι πολλοι δε το προτεινουν καν
|
Μισο να καταλαβω.Γιατι πιστευεις εχει τοοοσα προβληματα?Απο αυτα που διαβαζω δεν φανταζομουν οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα μιας και ειναι το καθαρισα ολο και βαζω φαρμακα ξανα απο την αρχη ωστε να γινει υγιης τοπος διαβιωσης.
Με αγχωσες λιγο τωρα ενω νομιζα οτι δεν ειχε γινει και κατι τραγικο.εξαλλου δεν εχω μεσα φυτα ουτε ψαρια τοσο πολυ ευαισθητα.
Ρωταω για να μαθαινω και αν θες και εχεις χρονο απαντας ωστε να βοηθηθω.
Για το μπολι απλα σκεφτηκα οτι επειδη εβαλα απο την αρχη νερο και φαρμακα δεν πολυχρειαζεται.Φυσικα για να το λες ξερεις εννοειται και δεν σε αμφισβητω.Απλα προσπαθω να λυσω τις αποριες μου.
Υ.Γ ειμαι φιλη αν και δεν εχει σημασια νομιζω