Θέμα: ερωτηση
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 07-02-13, 15:22
Το avatar του χρήστη Ροδιτης
Ροδιτης Ο χρήστης Ροδιτης δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 05-12-2012
Περιοχή: Ροδος
Μηνύματα: 148
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21 Εμφάνιση μηνυμάτων
1) μαλλον εσυ θα πρεπει να ξαναδιαβασεις αυτο που λινκαρες!
2) κανεις σοβαρος ανθρωπος πια δε τους λεει γλειφτες
3) κανεις δε τους λεει ηρεμους
4) οι μονομαχοι μονοι τους εκτος κι αν εχεις πολυ πολυ μεγαλο ενυδρειο (μεγαλο εννοουμε για να κρατησεις 1-2 μικρα ψαρια μεγεθους μονομαχου).

Τωρα θα τελειωσω λεγοντας αυτο που ειπα και πριν. Ο καθενας εχει τη γνωμη του. Εχω δει 1 μονομαχο να τσακιζει οτι μπαινει μεσα στο ενυδρειο του. Εχω δει 2 αρσενικους να ζουν μαζι κι ας απλακωθηκαν λιγο στην αρχη. Εχγ δει ζευγαρια να ζουν και να αναπαραγωνται και αλλα να μην αντεχει το θυληκο. Προσωπικα πειραμστα με ζωες δεν κανω οποτε για μενα, μονομαχοι μονοι τους
Καταρχην δεν επιτεθηκα σε κανεναν πραγμα που εκανες εσυ βοηθεια ηθελα να δωσω στον συνχομπιστα, δευτερον αν καταλαβες μονο αυτα απο ολα αυτα που ειπα μαλλον θες να δημιουργησεις καποια αντιπαραθεση.. Τριτον δεν σε ειπα ασοβαρο θεωρω πως ειναι προσβλητικο τεταρτον τον ειπα γλυφτη ειρωνικα για να σταματησουν γενικα να τους λενε ετσι.. Αν απο ολο το λινκ αν καταλαβες οτι κανεις πειραμα βαζοντας τον σε καταληλες συνθηκες με τα καταληλα ψαρια τοτε τι να πω χανω τον χρονο μου να εξηγω απλα διαβασε συγκεκριμενα για μονομαχους κ θα καταλαβεις οτι καπου εχεις λαθος αυτα..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01399 seconds with 10 queries