Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-13, 19:24
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anttheo Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα παιδια.αποφασισα να παρεχω στο ενυδρειο μου co2 με την κατασκευη που εχει χιλιοδιαβαστει , δλδ ζαχαρι κ λιγη σοda κτλ. πηγα σε ενα πετ cιτy να ζητησω διαχυτηρα.δεν ειχε, παρα μονο μαζι με ολοκληρο συστημα παροχης co2 με φιαλες. μετα πηγα σε αλλο και μετα σε αλλο και τελικα γυρισα 7 πετ σοπ εκ των οποιων τα 3 της γνωστης αλυσιδας, ομως τιποτα!!!δεν υπαρχει σκετο τετοιο μαραφετι ρε παιδια...μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για αγορα απο ιντερνετ ή τουλαχιστον να μπορεσει να μου πει που θα βρω εναν?
Φίλε μου να ξέρεις πως οι κεραμικοί διαχυτήρες που προφανώς λές σαν αυτόν, αυτόν, αυτόν ή αυτόν δεν δουλεύουν σωστά ή και καθόλου με DIY συστήματα. Αυτοί οι διαχυτήρες θέλουν παραπάνω πίεση για να δουλέψουν. Τα DIY συστήματα δεν μπορούν να φτάσουν αυτή την πίεση ώστε να δουλέψουν αυτοί οι διαχυτήρες. Το καλύτερο θα ήταν να βάλεις την άκρη απο σωληνάκι του CO2 στην είσοδο του φίλτρου σου. Έτσι θα πετύχεις την καλύτερη δυνατή διάχυση.

Page generated in 0,01395 seconds with 10 queries