Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 29-01-13, 10:09
Το avatar του χρήστη B.B.'Bear'
B.B.'Bear' Ο χρήστης B.B.'Bear' δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 11-01-2013
Περιοχή: Ηλιούπολη - Αθήνα
Μηνύματα: 55
Προεπιλογή

.....θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθήσατε να καταλάβω τι ήταν το πιο σωστό για αυτά τα εννέα ψάρια....που ήθελαν 400 -500 λίτρα το κάθε ένα ....κι εγώ τα κράτησα ευτυχώς με υγεία για 45 ημέρες (αφού τα πήρα από τον φίλο μου) ....σε 130 λίτρα.

Όλα τα ψάρια χαρίστηκαν σε μέλη του GAB:
- Ο μεγάλος Pleco σε μέλος του GAB που μένει στην Αγία Μαρίνα στην Ηλιούπολη (δεν ξέρω το Account) αλλά πήγα εγώ το ψάρι - καθ' ότι δίπλα μου - κι έχει ένα μεγάλο Anubias με κιχλίδες (μεσαίες) Ν. Αμερικής.

- Ο μεγάλος Synodontis σε μέλος από Νίκαια (Elkaranasos) που έχει 250 λίτρα (μικρό) ...αλλά σχετικά άδειο ....και χωρίς κανένα άλλο ψάρι βυθού.

- Τα δύο Oscar κι ο Gold Saum σε μέλος από Ν.Ιωνία (Xenakis) που έχει 3-4 διαφορετικά ενυδρεία.

- Οι δύο ροζ νανοκιχλίδες convict σε μέλος από Ίλιον (Varadero) .....που περιμένει ευχάριστα σύντομα στο σπίτι του ...........και τα χρωματάκια είναι απαραίτητα.

- Τέλος, τα δύο Jaguar.....σε φίλο που δεν είναι μέλος του GAB (αλλά τον ξέρω από τα Evo-Forum).....ο οποίος ξεκινά νέο ενυδρείο με αυτά ......μόνα τους ....και ανάλογα το μέγεθος (του είπα να πάει σε 400-450 λίτρα αν θέλει να τα κρατήσει) ....θα ψάξει για έναν κίτρινο Pleco να βάλει μαζί τους.

Άδειασε το 130άρι μου ......ούτε νερό δεν έχει........αλλά...., , , σύντομα θα γεμίσει μαζί με το μεγάλο......
__________________
...λίγο δίσκους ...λίγο το μου...... άντε να δούμε...!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01565 seconds with 10 queries