Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #79  
Παλιά 21-01-13, 19:20
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CHRISTOS13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καμμιά "μαγκιά" κανείς ξέρει ώστε να κάνουμε αλλαγές νερού, χωρίς να χρειαστεί να ρουφάμε νερό από το λάστιχο?

Eγώ, επειδή το ενυδρείο μου βρίσκεται σε ένα πάσο κοντά στην κουζίνα, στις αλλαγές νερού, το νερό που αδειάζω με το λάστιχο, το ρίχνω απ' ευθείας στον νεροχύτη ( στον οποίο βέβαια την στιγμη εκείνη δεν υπάρχει τίποτα άλλο ).
Στο τέλος βέβαια μόλις μαζέψω το λάστιχο ρίχνω στον νεροχύτη άφθονο βραστό νερό και ξεπλένω στο τέλος με υγρο σαπούνι και βραστό νερό ξανά.
Νομίζετε πως χρειάζετε να κάνω κάτι παραπάνω?
Βασικά ρωτάω επειδή έχω και ένα παιδάκι και θέλω να μηδενίσω τις πιθανότητες να μου πάθει κάτι από το ενυδρείο.
( Το βασικό βάβαια είναι ότι δεν "ανακατεύεται" καθόλου με την διαδικασία καθαρισμού του ενυδρείου ).
νομίζω πως ακολουθείς καλή καθαριότητα.μπορείς πάντως στο τέλος του καθαρισμού του νεροχύτη να τον περνάς μ ένα πανάκι με ξύδι και να τον αφήνεις να στεγνώνει μ αυτό. καθώς και να ρίχνεις και λίγο στο σιφώνι. αυτό το κάνω κατά καιρούς στον νεροχύτη άσχετα με τα ενυδρεία. να σου ζήσει το παιδάκι σου και να χαίρεστε το ενυδρείο σας
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01288 seconds with 10 queries