Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul
Αλλα και στο Παρισι που περασα μια βολτα εκεινες τις μερες, ειδα να τρωνε για πρωινο ωμο κιμα με εναν κροκο ωμου αυγου απο πανω.
|
Χαχα ολα καλα ρε φιλε αλλα αυτο για το ταρταρ τι το θελες? εχεις δοκιμασει ποτε? και αν ναι δε σου αρεσε?
Δοκιμασες να το εμπλουτισεις με ελιες, καπαρη, πικλες και λιαστη ντοματα?
εχεις δοκιμασει καρπαθιο? (δεν ειναι κιμας σαν το ταρταρ αλλα φλιδα)
Και τελος αν ολες οι απαντησεις ειναι "οχι" και δεν εισαι διατεθημενος να δωσεις καν μια ευκαιρια σε αυτα τα -θαυμασια κατα τη γνωμη μου- εδαισματα, μια τελευταια ερωτηση: εχεις φαει μπεργκερς απο τα McDonalds?
Οσο να ναι οι Ελληνες γενικα με το μοσχαρι δεν "το χουν" (ακομα και τα φιλετα τα καταστρεφουν) οποτε ειναι καπως χαζο να μιλανε απαξιωτικα για την κουζινα λαων που βρισκονται αιωνες μπροστα στο συγκεκριμενο ειδος κρεατος.
Ακουγεται σαν την Μερκελ που εκατσε και απαξιωσε τα ντολμαδακια γιατι τοσο της εκοβε (ασχετο αν οι λαχανοντολμαδες που συγκενευουν αρκετα με τα δικα μας που γινονται απο αμπελοφυλο ειναι Γερμανικο φαγητο, αλλα ισως ουτε αυτο να το ξερει)