Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές
Μιας και ειμαι ο δοτης των φυτων, να πω οτι θα συμφωνησω με τον νικο, εγω προσωπικα βαζω οποτε ναναι. Τωρα νομιζω εχω να βαλω καπου 2 βδομαδες, και τοτε βαζω τη μιση δοση ισα ισα να υπαρχει κααατι. Ταμπλετες ουτε καν. Απο ενα σημειο και μετα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα που δεν τα προλαβαινω. Μιλαμε για τα συγκεκριμενα ετσι; Δεν μιλαω γενικα ουτε προτεινω ολους να βαζουν οσο ναναι. Ολα εξαρτωνται απο ισοροπιες σε νιτρικα-co2-φως-λιπασμα.
|
Παιδιά νομίζω πως υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα αλλά κανόνας οχι.
Στον Σπύρο όπως είπε πάνε καλά χωρίς ρουτίνα. Σε κάποιον άλλο εχει βρεθεί η ισορροπία με λιπάσματα. Σύγουρα τα δικά μου, δεν είναι υψηλών απαιτήσεων, και ίσως πετύχω το καλό αποτέλεσμα με δίχως ή ελάχιστα πρόσθετα. Μακάρι να μπορούμε να καταφέρνουμε την σωστή ανάπτυξη των φυτών και της ισορροπίας του ενυδρείου μας με τα ελάχιστα δυνατά πρόσθετα. Ο καθένας βλέπει το ενυδρείο του και ανάλογα κινείται. Θα πράξω ξεκινώντας με τα όσα εχω είδη προσθέσει αυτή τη στιγμή, χωρίς να είμαι με το λίπασμα απο πάνω, θα παρατηρώ την ανάπτυξή τους και ανάλογα θα κινηθώ. Για οτι προκύψει, ξέρω που θα σας βρω...