Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #80  
Παλιά 15-01-13, 04:33
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolakis94 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω μαζι σου. Δεν ειπα το αντιθετο, και εγω απατη τα θεωρω.Απλα εσυ εχεις τον τροπο σου να το επισημαινεις.
Π.χ
1 ξαματιασματοζούμια
2 μπουκαλακια της παναγιτσας της βακτηριούσας
3 θαυματομπουκαλα

Και αλλα πολλα επικα που εχεις γραψει κατα καιρους.


Η αληθεια ειναι πως χρησιμοποιω πολυ την υπερβολη στο λογο μου οταν θελω να τονισω κατι, αυτο μου βγαινει αυθορμητα.
ομως σκοπος μου παντα ειναι να τριγκαρω με ενα ερεθισμα τον αλλο να ψαχτει κι οχι να παρασυρω τη σκεψη του εκει που θελω εγω, οποτε θα θεωρουσα πολυ θετικοτερο να εβλεπα να δινεται περισσοτερο βαρος στα διαφορα επιχηρρηματα που προτεινω κι οχι στα "εργαλεια προπαγανδας" (μπορει να "το χω" αλλα θετικη κατευθυνση διαλεξα κι οχι τη δημοσιογραφια πχ η κατι παρεμφερες οπου η προπαγανδα ειναι αυτοσκοπος και εργαλειο που χρησιμοποιειται με σκοπο να φρεναρει τη σκεψη και να κατευθυνει τις επιλογες).
Με λιγα λογια ΔΕ θελω οι ανθρωποι να πειθονται απλα με τις λεξεις, αλλα απο τα επιχηρρηματα, τα αποτελεσματα και τον ορθολογιστικο (επιστημονικο) τροπο εξαγωγης συμπερασματων.
Ετσι σχετικα με τα μπουκαλοβακτηρια, αυτα δεν ειναι απατη επειδη εγω τα ονομασα θαυματομπουκαλα, αλλα τα ονομασα ετσι γιατι απλα τετοια ειναι κι αυτο εχει αποδειχτει πλεον και με 3 τουλαχιστο τροπους (1. χρηση λογικης, γνωσεων και κριτικης σκεψης, 2. προσωπικα πειρματα,πειραματα απο συγχομπυστες , 3. και με αναζητηση στις γνωμες ανθρωπων που ειναι οντως αυθεντιες)
Αυτα ειναι τα εργαλεια που χρησιμοποιησα για να εξαγω τα προσωπικα μου συμπερασματα, και να πω δημοσια τη γνωμη μου καθως και να ασκησω τη σκληρη κριτικη μου απεναντι στις εταιριες που παραμυθιαζουν τον κοσμο με τετοιες αηδιες προκαλωντας προβληματα και θανατους σε εκατομμυρια ψαρακια στο βωμο του κερδους λεγοντας ψευδως οτι με τα θαυματοζουμια τους μπορει καποιος σε 24ωρες να βαλει ψαρια σε ενα αστρωτο ενυδρειο, κατι που ολοι οι εμπειροτεροι γνωριζουμε πως απλα δεν ισχυει και πως θα εχει κακο αποτελεσμα.
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01640 seconds with 10 queries