Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-01-13, 17:31
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lionor Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν διαφωνω με την σκεψη αυτη, αλλωστε εχουμε κανει...απειρες συζητησεις επι του θεματος. Μιλας για...ιδανικες συνθηκες διαβιωσης που απαιτουν αν μη τι αλλο εμπειρια, και εγω αυτη ακομα δεν την εχω. Οπως ειπα και πριν ακομα κανω λαθη, ακομα μαθαινω.
Αυτη την στιγμη εφτασα σε ενα...οριακο σημειο. Πρεπει να βαλω ψαρι μεσα. Ή παω σε ενα πετσοπ και παιρνω fancy, στην οποια κατασταση θα ειναι, τιγκα στην αμμωνια που μετα απο 1-2 ή 6 μηνες θα....χαιρετησει ή παιρνω τα commet, που υπαρχει εστω και μια ελπιδα να ειναι υγιη.
Μακαρι λεω τωρα, να περασω μαζι τους 2-3 χρονια και να χουν μεγαλωσει. Αλλα οπως ειπα και πριν, μου λειπει η εμπειρια και λαθη παλι θα ξανακανω.
Δεν τα εχεις καταλαβει ακομα καλα.
Οι μη ιδανικες συνθηκες διαβιωσης, απαιτουν την εμπειρια του χομπιστα.
Αν ενας αρχαριος διατηρει σε ιδανικες συνθηκες ενα ζωντανο, εχει λιγοτερες πιθανοτητες να αντιμετωπισει προβλημα, προβλημα που δεν ξερει ουτε καν να το αναγνωρισει γρηγορα, οχι και να το αντιμετωπισει.

Γιατι τα fancy να ειναι σε αμμωνια και τα comet οχι?
Εγω εχω fancy τοσα χρονια, μεγαλωνουν κανονικα και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα ασθενειας.
Και μαλιστα υιοθετημενα, αγορασμενα απο αλλους, απο αγνωστων συνθηκων και βασανιστηριων "ενυδρεια".
Το ενα μαλιστα εκανε το μοντελο, εκτος νερου, για εργασια animation, πριν το παρω.

Page generated in 0,01316 seconds with 10 queries