Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 13-03-05, 17:01
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: Κορυδαλλός
Μηνύματα: 3.496
Προεπιλογή

Με 25 βαθμούς θερμοκρασία είναι μια χαρά τα M. ramirezi.
Η διαφορά στην σκληρότητα (κυρίως αν το ψάρι μεταφερθεί από νερό με ψηλή σκληρότητα σε νερό με χαμηλή) μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα αν δεν γίνει σωστά ο εγκλιματισμός του ψαριού - οσμωτικό σοκ.

Σταύρο, πολύ πιθανόν το ψάρι να μην ήταν καλά εξ'αρχής και να μην φταίει τίποτα από τα προαναφερθέντα. Γενικά τα ramirezi είναι ευαίσθητα ψάρια και σε πολλές περιπτώσεις πολύ χομπίστες δεν καταφέρνουν να τα κρατούν ζωντανά πάνω από λίγες μόνο μέρες.
__________________
Πέταλο
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01151 seconds with 10 queries