Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-12-12, 13:14
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

οπως σου ειπα δεν το πολυ συζητησαμε και δεν ξερω τι μπορει και τι οχι.
οπως λες ενας υδραυλικος ισως να μην εχει τις γνωσεις που χρειαζονται...
εγω επιδη παντα το ψαχνω καλα πριν ξεκινησω κατι και επιδη εχω μαθει να ακουω και να περνω γνωμες, γι αυτο και ανοιξα θεμα...
γιατι σιγουρα μεσα σε τοσα ατομα εδω καποιος θα εχει τις γνωσεις....
οτι θελεις μπορεις να μου πεις, η ακομη και μου δειξεις και καποιο σχεδιo...
ισως μετα το μεσημερι να υπαρχει ενα διακοπτης που να κλεινει την κυκλοφορια να ειναι οκ.... γιατι οπως το λες εχεις ενα δικιο...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θαναση επειδη με ενδιαφερει πολυ το αποτελεσμα του ολου project, αν εχεις την ευχερια για μηχανολογικη κατασκευη μπορω να σου στειλω την ηλεκτρικη + ηλεκτρονικη μελετη για συστημα το οποιο δε θα ειναι σταθερο αλλα θα ακολουθει τον ηλιο (οπως θα επρεπε δηλαδη να ειναι ολοι οι ηλιακοι ωστε να εχουν μαξιμουμ αποδοσης)
Αυτο που θα χρειαστει βεβαια ειναι ενα πολυ καλα ενισχυμενο συστημα με ραγες 180 μοιρων.
Το μεγαλυτερο κοστος αυτου του συστηματος ειναι ο μειωτηρας βεβαια (το μοτερ δε χρειαζεται να ειναι πολυ μεγαλο )
ετσι οπως μου το λες ακουγετε να ξεφευγει στο κοστος πολυ.... κοιταω μηπος μπορεσω να φτιαξω κατι με ενα λογικο κοστος και να μας αποδιδει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-12-12 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01522 seconds with 10 queries