Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouman
στελιο φενετε πως εισαι του επαγγελματος φιλε! ας το παρουμε απο την αρχη.. πως θα καταφερουμε ενα συστημα τετιο που θελει ο θανασης? τι πρεπει να προσεξει και ποσο το κοστολογεις? λογικα ενα τετιο συστημα θα χρειαστει και κυκλωφοριτη ε? εναν μικρο τουλαχιστον..επιδη πως εγραψα ξανα δεν το εχω με τα υδραυλικα - ηλιακα δωσε μας ιδεες! αν οντως υπαρχει τροπος να δωσουμε πχ 300 ευρο και μετα να ειμαστε ξενιαστει με το θεμα θερμανσης δεν μας χαλαει καθολου...
|
αν καποιος εχει στο σπιτι του ενδοδαπεδια με δοχειο αδρανειας το βαζει και συμφερει αν δεν και για να το φτιαξεις ενα τετοιο συστυμα μονο για το ενυδρειο δεν το λεω καν το κουστουμι φιλε ειναι εξωφρενικο μιλαμε για να το υποστηριζεις 24 ωρες το ενυδρειο ετσι αναλογος την αποσταση οπως ειπα υπολογιζεις αρχικη 3900 και ανεβενεις .
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanasis76
το βλεπει απο τις 7.30-8.00 εως τις 2.00-2.30....
απο οσο ξερω ενα πανελ σε κανα μισαωρο εχει ανεβασει φουλ θερμοκρασια.
οποτε γιατι να μην μπορει να συντηρησει ενα καα θερμομωνομενο ενυδρειο???
αν μπορεις εξηγησε μου τι σκεφτομαι λαθος και οπως λεει και ο kouman πες μας κατι παραπανω για το σκεπτικο μου!!!
ευχαριστω!!!!
|
θα κρατησεις δηλαδη το ενυδρειο με 1 ωρα ηλιο την ημερα ακομα και με boiler να το ειχες παλι δεν φιλε δεν γινεται δυστηχως.