Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-12-12, 15:16
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andy1976 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα μετα απο αρκετο διαβασμα μπηκα στην πριζα να φτιαξω ενα ενυδρειακι μικρο αρχικα 40-60 λιτρα απο αυτο το υλικο!!Θα ηθελα να ρωτησω το εχει επειχηρισει καποιος αλλος;ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα σε σχεση με το γυαλι;η εμπειρια σας πολυτιμη!!!
Χωρείς να το έχω δοκιμάσει ούτε να έχω δει κάτι ανάλογο, νομίζω πως δεν είναι καλή ιδέα . Το plexy θα σου κάνει κοιλιές καθώς επίσης η διαφάνειά του δεν συγκρίνεται καν με αυτή του τζαμιού. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατή η συναρμολόγησή του όσο αφορά τις κολλήσεις. Τέλος δεν γνωρίζω πόσο λιγότερο κοστίζει από το γυαλί και αν τελικά κοστίζει λιγότερο. Αν όντως κοστίζει λιγότερο συμφέρει η διαφορά αυτή από ένα γυάλινο ενυδρείο; Η εικόνα πάντως νομίζω πως θα είναι απογοητευτική δίπλα σε ένα γυάλινο. Το μόνο υπέρ που μπορώ να σκεφτώ είναι το ότι δεν σπάει δεν ραγίζει. Αν φοβάσαι αυτό μπορείς να επιλέξεις πιο χοντρά τζάμια από αυτά που αναλογούν στα λίτρα - διαστάσεις που θες να το φτιάξεις.
Αυτά από εμένα.

Page generated in 0,02486 seconds with 10 queries