Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 28-12-12, 13:36
Το avatar του χρήστη maxmike
maxmike Ο χρήστης maxmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 16-10-2011
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μηνύματα: 922
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nioannides Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας. Μετά από πολύ διάβασμα έχω συγκέντρωση κάποιες πρώτες απορίες:
1. Πόσα κιλά βράχου θα χρειαστώ και τι είδος;(η αναλογια ειναι 10λτ/1κιλ,ο καλητερος που μπορεις να βαλεις ειναι απο συνχομπιστα ετοιμο στρωμενο βραχο αλλα προσοχη να μην εχει αλγες,απτεσιες κτλ τωρα εαν θες να αγορασεις η καλητερη ποιοτητα ειναι ο βραχος φιτζι απο τα ομωνυμα νησια)
2. Διάβασα ότι το θαλασσινό πρέπει να έχει καλή ροη νερού. Πως το επιτυγχάνω;(το επυτυνχανεις με τουρμπελες κυκλοφορητες δηλαδη που κανουν αυτη την δουλια ή με ενα μηχανημα που λεγετε wave maker)
3. Τι skimmer θα χρειαστώ για τα λίτρα μου;(to skimmer περα απο το ποσο μεγαλο ειναι εχει να κανει και με το τι ζωντανα θα εχεις μεσα γενικα θες ενα μεγαλο σκιμμερ που να κανει 2 φορες τα λιτρα σου και ειναι και το μοναδικο κομματι που δεν πρεπει να τσιγκουνευτεις λεφτα)
4. Κάποιος φίλος μου είπε ότι η χρησιμοποίηση sump είναι καλύτερη από το φίλτρο που έχω (FLUVAL 405), ισχύει αυτό;(ισχυει 100% στα θαλασσινα καλο ειναι να αποφευγουμε τα φιλτρα για διαφορους λογους και να τα χρησιμοποιουμε μονο εκτακτα)
Αυτά σαν πρώτες απορίες. Αν έχετε την καλοσύνη παρακαλώ απαντήστε μου.
Το ενυδρείο μου είναι 120cm x 50cm x 55cm H.
Ευχαριστώ
ελπιζω να βοηθησα επισης εαν παρεις βραχο απο πετ φροντισε να ειναι κουραρισμενος,τα κορραλια θελουν καλο φωτησμο αυτος που εχεις δεν κανει.και μια συμβουλη πληρωσε καλα τωρα να απολαυμανεις περρισοτερο και με λιγοτερο κοστος-προβληματα αργοτερα
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01496 seconds with 10 queries