Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 25-12-12, 22:14
Το avatar του χρήστη Ροδιτης
Ροδιτης Ο χρήστης Ροδιτης δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 05-12-2012
Περιοχή: Ροδος
Μηνύματα: 148
Προεπιλογή

Αυτο για το blackwater ενοουσα με οχι χημικο τροπο κατι απο την φυση οπως ξυλα κλπ μπορει να ειμαι νεος στο χομπι αλλα οχι χαζος γιατι κατι τετοιο υπονοεις.. Επεισης δεν εχω μεχρι τωρα εμπειρια με ενυδρεια οποτε μαθαινω, για την τυρφη μονο διαβασα δεν το εκανα στην πραξη να ξερω πως γινετε η ολη διαδικασια απλα απο τα οσα διαβασα μου φανηκε καπως δυσκολο.. Ειναι απλο να εξηγησεις την χρηση της ωστε να καταλαβω τι παιζει πιστευω δεν συμφωνεις??
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
υπαρχει,(ο πιο σωστος ολοκληρωμενος τροπος, αλλα και ακριβοτερος, κι επειδη εισαι ακομα στο ξεκινημα δεν το ανεφερα) το να παρεις reverse osmosis και να φτιαχνεις το νερο σου, αλλα για να εμπλουτισεις χουμικα και τανινες ΠΑΛΙ θα βαλεις τυρφη + ξερα φυλλα (κατα προτιμηση catappa)


αυτο παλι ομολογουμενως πρωτη φορα το ακουω...
οποιος θεωρει μπελα το να προετοιμασει λιγο νερακι για την αλλαγη του τοτε ετσι και αντιμετωπισει καποιο προβλημα τι θα κανει? θα πεταξει το ενυδρειο απο το παραθυρο? Θα πηδηξει ο ιδιος απ το παραθυρο?
Θα πηδηξει με ενα σχοινι στο λαιμο του που θα εχει δεμενο το ενυδριο?


Τωρα καταλαβαινω ποιοι ειναι που αγοραζουν κατι απαραδεκτες ηλιθιοτητες στυλ "συνθετικο blackwater" "ph minus" και αλλα χημικα δηλητηρια και σε τι ειδους πελατες στοχευουν οι εταιριες που τα βγαζουν
Πραγματικα το μονο που σκεφτομαι ειναι να σωσω αλλο ενα μονομαχο απο αυτο το αηδιαστικο ποτηρι που εχουν οι πετσοπαδες.. Εχω διαβασει ΠΑΡΑ πολλα κ απο εδω κ απο αλλα site/forum κ ειληκρινα προσπαθω πολυ για να κανω τις τελειες συνθηκες για το συγκεκριμενο ψαρι με μεγαλο κοστος μεχρι στιγμης κ ξερω ακομα θα φαω λεφτα αλλα δεν κανω πισω γιατι μου αρεσει πολυ αυτο που θελω να κανω δεν το λεω για κανενα αλλο λογο απλα για να μην ξανα παρεξηγηθω οι ερωτησεις που κανω τις κανω για να μαθω κ για να ανταπεξελθω καλυτερα.. Απο τα λεγομενα αλλων ειπα πως ειναι δυσκολο η χρηση τυρφης γιατι ετσι ειχαν πει σε αλλο φορουμ.. Αν καποιος μπορει να μου εξηγησει τι πρεπει να κανω με το συγκεκρημενο υλικο θα ειμαι ευγνομων.. Αυτα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ροδιτης : 25-12-12 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01566 seconds with 10 queries