Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #31  
Παλιά 23-12-12, 19:46
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-05-2012
Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Μηνύματα: 1.093
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επισης δεν καταλαβα αν ξεπλυνες καλα το ενυδρειο μετα το χλωριανιασμα.
Κανονικα θελει γυρισμα στο πλαι και αφθονο νερο με το λαστιχο μεχρι να μη μυριζει καθολου η χλωρινη οταν κολαμε τη μυτη μας πανω στο απολυμασμενο αντικειμενο.

Εδω εχουμε να κανουμε με το Νο 9 "Οι νιτροποιητικοί μικροοργανισμοί είναι ευάλωτοι σε παρεμπόδιση και από τα βαρέα μέταλλα όπως ο χαλκός και ο ψευδάργυρος μέχρι και 50% μείωση. Επίσης στο νικέλιο, στο χρώμιο, το αρσενικό το φθόριο τα χλωριώδη ιόντα, το υποχλωριώδες νάτριο (η κοινή χλωρίνη) κ.α. και σε πολλές οργανικές ουσίες όπως η θειουρία, η αλλυλθειουρία, η σαλικιλαδοξίνη και η ιστιδίνη".

Αλλα εβαλες κι αντιχλωριο, εβαλες και ανθρακα στο φιλτρο, λογικα δεν πρεπει να προερχεται απο εκει καποιο προβλημα.Εχε υποψη σου οτι ο πλυθυσμος των νιτροποιητικων βακτηριων διπλασιαζεται καθε 12-24 ωρες σε ιδανικες συνθηκες.
Οποτε αργα ή γρηγορα, θα στρωσει
Μακάρι φιλαράκι.
Μετά την απολύμανση το ξέπλυνα όσο καλύτερα μπορούσα. Πραγματικά δεν μου μύριζε κάτι. Άδειασα και όσο prime μου είχε απομείνει. Πρέπει να ήταν καμιά 50ml. Ο άνθρακας ήταν καινούργιος και ένα (1) λίτρο. Επίσης έβαλα το στρωμένο βιολογικό 5 ημέρες μετά σχεδόν. Όλες αυτές τις ημέρες δούλευαν μέσα δυο φίλτρα με τις εξαγωγές τους πάνω από την επιφάνεια καθώς επίσης και μια αεραντλία με δυο αερόπετρες στο φουλ. Την πρώτη μέρα μάλιστα το νερό είχε θολώσει τόσο πολύ από τις φυσαλίδες που δεν έβλεπες από την άλλη πλευρά. Είχε αφρίσει τόσο η επιφάνεια που κόντεψαν να βγουν οι αφροί από το καπάκι.
Τι να πω... Υπομονή. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εξάλλου...
__________________
http://tommytomato.rockinghamgateway.com/wp-content/uploads/2008/05/fish_animated.gif
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01550 seconds with 10 queries