Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-12, 19:40
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Έχω μπερδευτεί φιλαράκια μου καλά . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
Η πρώτη φάση των δοκιμών τελείωσε αλλά δεν μπορώ να μεταφράσω τα αποτελέσματα . Για να μην σας μπερδεύω και σας κουράζω ίσως, με τις ενδιάμεσες μετρήσεις θα σας αναφέρω αρχικές και τελικές μετρήσεις μόνο.

Η φάση αυτή των δοκιμών είχε διάρκεια 5 ημερών (18/12 - 23/12) .
Τα δοχεία ήταν 4. Το Α και Γ με πέτρες μαζεμένες από ποτάμι, το Β με πέτρες εμπορίου (ενυδριακής χρήσης) και το Δ με σκέτο νερό.
Ημέρα πρώτη
ΔΟΧΕΙΟ / GH / KH
Α / 9 / 6 (πέτρες μαζεμένες από ποτάμι)
Β / 9 / 6 (ενυδριακές πέτρες - τεχνητές)
Γ / 9 / 6 (πέτρες μαζεμένες από ποτάμι)
Δ / 9 / 6 (σκέτο νερό)
Ημέρα τελευταία (πέμπτη - 120 ώρες)
ΔΟΧΕΙΟ / GH / KH
Α / 18 / 8 (πέτρες μαζεμένες από ποτάμι)
Β / 10 / 6 (ενυδριακές πέτρες - τεχνητές)
Γ / 10 / 6 (πέτρες μαζεμένες από ποτάμι)
Δ / 10 / 6 (σκέτο νερό)

Τι συμπέρασμα βγάζεται εσείς ; Να σας ξαναπώ πως οι πέτρες εμπορίου είχαν ιδιαίτερη αντίδραση στο ακουαφόρτε ενώ αυτές του Α δοχείου ελάχιστη, σχεδόν ανύπαρκτη.
Το φιλαράκι μου ο Στέλιος είναι ανένδοτος πως από τη στιγμή που μια πέτρα αντιδρά στο ακουαφόρτε είναι 100% ασβεστολιθική ή στην περίπτωσή μου που είναι τεχνητές, περιέχουν ασβέστη. Τα αποτελέσματα όμως των μετρήσεων άλλα δείχνουν .

Ενημερωτικά τώρα για όσους αναρωτιούνται, η δεύτερη φάση περιλαμβάνει εξέταση στις πέτρες δοχείου που εμφάνισε άνοδο της GH. Επειδή στα δοχεία είχα βάλει τις πέτρες ανά τριάδες, σε όποιο δοχείο θα έβλεπα αύξηση της GH θα εξετάσω την κάθε πέτρα αυτού του δοχείου ξεχωριστά να δω ποιά μου την κάνει. Σε αυτή την περίπτωση το δοχείο που ανέβασε GH είναι μόνο το Α.

Μπορεί κάποιος φίλος που γνωρίζει το θέμα πετρωμάτων (φυσικών & τεχνιτών) να μου απαντήσει στο ερώτημά μου ;

ΥΓ Όσο αφορά το στρώσιμο του φίλτρου δείτε εδώ.
-------------------------
Κανένας;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 23-12-12 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01656 seconds with 10 queries