Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-12, 14:45
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nitroqqq Εμφάνιση μηνυμάτων
οι λαμπες δεν γραφουν κατι επανω. αχνοφαινεται ο αριθμος 19. ειναι 60cm η καθε μια και λευκου χρωματος(γαλακτος).

για το φιλτρο: κανει εισαγωγη απο κατω-εξαγωγη απο πανω. αν καταλαβα καλα κατω θα τοποθετησω το filterwool μετα το σφουγγαρι και πανω πανω το Siporax mini. οταν λες θα μπουκωνει? με συχνους καθαρισμους καταφερνουμε τπτ?(σε νερο του ενυδρειου)

πρωτη μερα λειτουργιας του ενυδρειου εριξα την καταλληλη ποσοτητα bio nitrivec κ aquatan sera θερμοκρασια 28-30(τρεχει 3 ημερες)
τα τεστ τα εχω παραγγειλει και τα περιμενω. διαλεξα κατι φθηνο για αρχη που να κανει ολες τις μετρησεις. ξερω οτι δε θα εχω ακριβεις μετρησεις αλλα θα ξερω που βρισκομαι πανω κατω.

κατι ακομη:
φιλαρακι μου εχει εξωτερικο φιλτρο σε καλοστημενο και υγιες ενυδρειο. πως μπορω να παρω μπολι? και αν χρειαζεται αφου εχω βαλει τα παραπανω σκευασματα.

μπορει να ακουστει χαζο:
αν παρω νερο απο το ενυδρειο του φιλου μου(1-2λτ) θα κερδισω κανενα βακτηριο ή απλα παιρνω μακαρονι κοβω σφουγγαρι βαζω μακαρονι και ολα gg?
(δλδ να παρω 5-10 κοφτα απο τον φιλο μου να τα πιασω σε τουλι και ν τα τοποθετησω στην περιοχη του κομμενου σπογγου. γινεται?? θα στρωσει πιο γρηγορα?)
Το filterwool πάει τελευταίο. Δηλαδή πάνω πάνω. Μια γενική σειρά είναι σφουγγάρι, βιολογικό και τέλος filterwool. Καλό θα ήταν να πάρεις μπόλι σε βιολογικό υλικό και όχι σε σφουγγάρι. Θα έχει περισσότερη βιολογία επάνω. Το νερό είναι σχεδόν ανούσιο από θέμα βιολογίας. Αν θα κόψεις λίγο σφουγγάρι και θα βάλεις το μπόλι θα είσαι μια χαρά. Θα στρώσεις πολύ γρήγορα. Αν δεν χωράει όλο το μπόλι που θα πάρεις, βγάλε βιολογικό από το δικό σου και βάλε αυτό από του φίλου σου. Όλα αυτά σε περίπτωση που θα σου δώσει μπόλι σε βιολογικό υλικό. Να το βάλεις όμως μέσα στο φίλτρο σου και όχι απ' έξω όπως λες.

Page generated in 0,01536 seconds with 10 queries