οταν ελεγα να μεταφερθει στο τοπικ << κιχλιδες>> κατι τετοιο ενοουσα. ασχετα αν εχεις επιχειρηματα η οχι να με πεισεις << αυτο ηταν χιουμορ αν δεν το καταλαβες>> (( δεν με πειθεις δεν με πειθεις!!!!!))..το να μου δωσεις εμενα να διαβασω καποια αρθρα η βιβλια δεν λεει τιποτα.... το να γραψεις ποια ειναι αυτα μεσα στο board ...... ισως φιλοτημηθει κανενας και τα διαβασει ...λεει πολλα το ολο θεμα ειναι αρκετα μεγαλο και δεν θα ηθελα να συζητηθει εδω...
το να κατσω να ψαξω ποια ειδη HAPS δεν ειναι θυρευτες .. για να τα βαλω σονι και καλα με mmbunna και να παιδευομαι να βρω τι θα φαει το ενα και τι το αλλο..... ειναι χαμενος χρονος (( για εμενα )) απλα βαζω mmbuna μονα τους και εχω το κεφαλι μου ησυχο ,, πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι...
δεν το συνεχιζω αλλο το θεμα ... οταν παει στο καταληλο τοπικ πολυ ευχαριστος.... να πει και καποιος αλλος την γνωμη του....
με στεναχωρει βεβαια που απο ολη την συζητηση σχολιασες μονο αυτο
δηλαδη αν αντι γαι το παραδειγμα << haps me mmbuna >> ειχα δωσει ενα αλλο παραδειγμα << π.χ δεν ειναι σωστο να βαζεις σε ενα ενυδρειο 2 νεον 2 rasbora, 2 tetra , καλυτερα βαλε ενα κοπαδι >> δεν θα εγραφες τιποτα ετσι???? (( δικαιωμα σου βεβαια))....
παντως οσα αρθα και να μου δωσεις να διαβασω που να λενε οτι γινετια κατι τετοιο , παλι δεν θα μου πηγαινε καλα οτι ειναι και ο καλυτερος συνδιασμος...