Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-05, 22:50
stefanos.f Ο χρήστης stefanos.f δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κορυδαλλος
Προεπιλογή

Σκοπο φιλαρακο μου Μανθο δεν εχω να πεισω κανεναν και να σου πω την αληθεια κατι τετοιο ουτε και με ενοιαξε ποτε στην ζωη μου και γι αυτο και ειμαι και ευτυχισμενο παιδι Δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις παντα να πεισεις τον αλλον στο καθετι επειδη ντε και καλα πιστευεις οτι εχεις δικιο σε κατι.... το λες μια φορα, θετεις και τα οποια επιχειρηματα σου και οποιος θελει να καταλαβει ενταξει, οποιος δεν θελει και παλι ενταξει Μια υποσημειωση μονο για να λαβεις υπ οψιν σου... δεν ειναι ΟΛΑ τα ψαρια που ανηκουν στο γκρουπ των Haps θυρευτες και ουτε ολα οσα τελικα ειναι, τρωνε mbuna Αλλα ακομη και αυτα που εχουν μεταξυ αλλων και ως τροφη καποια ειδη mbuna (ποσοστο μικροτερο του 34% επι του συνολου!!!) σπανια επιλεγουν ως τροφη τους ενηλικα ατομα (ποσοστο κατω του 14% των γνωστων επιστημονικα καταγεγραμενων ειδων) για να μιλησω και με στοιχεια μιας και μου αρεσουν ιδιαιτερα οι τεκμηριωμενες αποψεις πανω στα ψαρια που αγαπω Και για να μην κουραζομαι περεταιρω (αρχισε να κλαιει και ο γιος μου) οποτε θελησεις ευχαριστως να σου δωσω καποια στιγμη να διαβασεις καποια αρθρα σχετικα, απο βιβλια γραμμενα απο ανθρωπους που ξερουν σιγουρα καλυτερα απο εμενα τι λενε

Υ.Γ Σου μενει ενα ποσοστο ανω του 60% που ανηκει στα Haps για να επιλεξεις, και μαλιστα χωρις κανενα ηθικο διλημα Εδω ειναι που ελεγα οτι ειναι σημαντικο να υπαρχει και η εμπειρια μεταξυ αλλων για να φτιαχτει ενα τετοιο ενυδρειο Και αν θες μια μικρη βοηθεια απο μενα... σαν πρωτο γκρουπ Haps θα ελεγα ανετα οποιο θες απο αυτα που ανηκουν στα chisawasawa

Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01379 seconds with 10 queries