Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-12, 11:06
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Καλημέρα!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

1. Για το μπόλι το είχα σκεφτεί απλά πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι από υγειές ενυδρείο ; Έκανα τόσο κόπο και να βάλω μπόλι ; Δεν ξέρω . Με βασανίζει αρκετά αυτό το ερώτημα πολύ πριν ξεκινήσω καν να το στήνω . Θα δω . Δεν υπονοώ ότι θα μου δώσει κάποιος μπόλι ενώ γνωρίζει πως το ενυδρείο του δεν είναι υγειές. Ίσως να έχει κάτι το οποίο δεν έχει βρει τις κατάλληλες συνθήκες να εξελιχθεί. Σε εμένα που θα υπάρχει το στρες μεταφοράς υπάρχει πιθανότητα να βρει έδαφος να αναπτυχθεί και να προσβάλει τα νεοεισερχόμενα ψάρια .
  2. Τον ενεργό άνθρακα όταν τον βγάλω να τον πετάξω; Η εταιρία γράφει πως είναι για 4 εβδομάδες. Θα μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω ξανά στο μέλλον ή τώρα που θα τον δουλέψω έστω για 3-4 ημέρες θα χάσει τις ιδιότητές του ;
  3. Είτε χρησιμοποιήσω σκέτη αμμωνία είτε σε συνδυασμό με μπόλι, όταν το κάνω θα πρέπει να έχω βγάλει τον ενεργό άνθρακα ή δεν παίζει ρόλο αυτό ;
  4. Η αεραντλία είναι απαραίτητη; Ρωτάω γιατί σήμερα το ενυδρείο ήταν γεμάτο αφρό . Σχεδόν ξεχείλισε από το καπάκι . Την έκλεισα και ο αφρός εξαφανίστηκε μέσα σε 10 - 15 λεπτά .

Page generated in 0,01626 seconds with 10 queries