Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-12, 20:17
Το avatar του χρήστη geochaos
geochaos Ο χρήστης geochaos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Για τις μετρήσεις το ξέρω οτι είναι απαραίτητες αλλά είναι λιγο ακριβά τα test, κα προς το παρών δεν έχω δυνατότητα να πάρω... Απο τα ψάρια απ' όσο έχω ψάξει στο net και απ οσα χρόνια ασχολούμαι με το χόμπυ, μόνο το puffer χρειάζεται σιγουρα να φύγει και οι 2 πλέκο όταν μεγαλώσουν γιατί γίνονται μεγάλοι. Κατά τ' άλλα, τα υπόλοιπα ταιριάζουν.

Για τα tetra με τα endlers υπάρχουν συζητήσεις αλλα στα περισσότερα site που έχω διαβάσει για τα endlers προτείνουν μικρούς ειρηνικούς συγκάτοικους όπως τα tetra:
"Compatible tank mates: Endlers make a great addition to a community tank with other small peaceful fish, including, but not limited to, Cory Catfish, small peaceful Tetras (like Neon Tetras), White Clouds, Honey Gourami, Glass Fish, Ghost & Cherry Shrimp, Dwarf Corydoras, small Rainbowfish, Otocinclus Catfish, Zebra Danios, Bolivian Ram Cichlids and African Dwarf Frogs."

Οι απώλειες ηταν όλες την μέρα, προφανώς απο κακές συνθήκες απο το pet shop. Δεν είχα καμία άλλη απώλεια!

Η anubia δεξια δυστυχώς δεν πάει άλλο προς τα πίσω λόγω των τεράστιων φύλλων της! Δεν ξέρω τί θα την κάνω... απ' όταν εβγαλα τις φωτογραφείες έχει βγάλει άλλα 2 φύλλα τα οποία στριμώχνονται! Επίσης έχω κλαδέψει και την Cabomba και το Polysperma και σκέφτομαι, αν μαζέψω κι άλλα κλαδέματα, να την δώσω πουθενα και να το φυτέψω και το δεξί μέρος! θα ανοίξει και ο τόπος! Αν και την απο κάτω της κρύβονται τα ψαρια πολλές φορες αν φοβούνται! Είναι σαν ομπρέλα-ασπίδα!

Το ενυδρείο εγω το έχω και τρέχει περίπου 2 μήνες και το πήρα έτοιμο, στρωμένο απο συνχομπίστα, απλα αλλαξα το aquascape!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01424 seconds with 10 queries