Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 05-12-12, 03:24
steliosdim
Guest
 
Μηνύματα: n/a
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Εάν σε παίρνει οικονομικά για εξωτερικό φίλτρο να το προτιμήσεις. Η σειρά Classic της Eheim είναι φίλτρα σκυλιά, αλλά αν δεν έχουν πάνω τα βανάκια θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά στο καθάρισμα. Αν συνυπολογίσεις ότι πέρα από ένα μικρό σφουγγάρι δεν έχουν και υλικά και θα πρέπει να πάρεις ανεβαίνει πολύ το κοστολόγιο. Ίσως καλύτερα να κοιτούσες κάποια από τις πιο καινούργιες σειρές της ή να πήγαινες σε κάτι τέτοιο. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και η ιχθυοφόρτισή σου.

Από εκεί και πέρα δεν πιάνω το γιατί έχει σχέση αν το φίλτρο θα είναι εσωτερικό ή εξωτερικό με το αν θα βάλεις java moss.

Παρεθεσα τα παραπανω links λογω της τιμης τους και πιστευοντας πως ή θα εχει υλικο μεσα η δεν θα ξοδεψω πολλα να τα παρω εφοσον μεχρι τωρα εχω το κλασσικο φιλτρακι και δεν ξερω τι παιζει με αυτα που περιεχουν και βιολογικο..
Απο εκει και περα αν ειναι τοσο δυσκολη διαδικασια νομιζω οτι κατι τετοιο:
201002 θα ηταν πιο οικονομικο και συμβατο..

Απο ιχθυοφορτιση δεν εχω κατι το πολυ απαιτητικο 4 guppies kai 3 platties προς το παρον και τα αντεχει οριακα το φιλτρακι..επισης βαλισνερια και ανουμπια απο φυτα..

Ρωτας για java moss επειδη ενας πετσοπας μου ειχε πει θυμαμαι καποια στιγμη οτι αμα βαλω java θα πρεπει να εχω εξωτερικο φιλτρο για να μην βουλωνει..δεν ξερω αν ισχυει οντως γι'αυτο ρωτησα!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01399 seconds with 10 queries