Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-12, 23:35
g81gr Ο χρήστης g81gr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: heraclion crete
Προεπιλογή

Βασικά σε μαγαζί που πουλάει ταινίες λεντ είχα πάει (www.ledlighting.gr) μαγαζί που εξειδικεύετε στα λεντ, και μου πρότεινε την 14άρα, αλλά μου είπε ότι δε σου τι συνηστώ για ενυδρείο γιατί θέλει ψύκτρα... Τώρα αυτό μου το είπε γιατί είχε ενυδρείο παλαιότερα... ίσως να το είπε γιατί η ταινία θα μείνε ανοιχτή για 8 ώρες συνεχόμενα, και σε κλειστό ζεστό χώρο... Δεν ξέρω κάτι παραπάνω... Κράτα μας ενήμερους, ενδιαφέρει πολύ κόσμο η ταινία λεντ. Εγώ προσωπικά έχω παραγγείλει μία τανία 5 μέτρα 5βατ / μέτρο, και θα τη βάλω στο καπάκι όπου χωράει (υπολογίζω να χωρέσω 3 μέτρα) Μόλις συμβεί αυτό θα σε ενημερώσω για την απόδοση. Για την ώρα έχω προσθέσει 2 λάμπες λεντ h4 (αυτοκινήτου) με 65 smd3528 η κάθε μία και στο σημείο που φέγγουν τα φυτά έχουν πάνω από 30% μεγαλύτερη ανάπτυξη απότι στο υπόλοιπο ενυδρείο (τυχαίο??? Δεν ξέρω) αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι αρκετές για να αντικαταστήσω την τ8... Βέβαια αυτές οι λάμπες επειδή είναι τύπου καλαμποκιού, απλώνουν το φως 360 μοίρες, και το μισό τουλάχιστον δεν καταλήγει στο ενυδρείο, ίσως όμως 20βατ ταινία λεντ να είναι αρκετά τελικά, θα σου πω!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01233 seconds with 10 queries