Θέμα: κριμα
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-11-12, 19:01
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα παρακαλουσα λιγο σεβασμο.
Η ηλικια που εχει δηλωσει ο χρηστης ειναι 10 ετων οποτε δεν αρμοζει τετοιο χιουμορ και ειρωνεία,ειδικα δε επαναλαμβανόμενο,σε ενα παιδι αυτης της ηλικιας.

Αν δεν θελετε να απαντησετε μην το κανετε,αν δε δεν καταλαβαίνετε οσα ρωταει ζητήστε διευκρινίσεις η απλα παραμεινετε αδιαφοροι.

Σας ευχαριστω για την κατανοηση.
Δημήτρη θα συμφωνήσω σε όλα με μια μικρή διαφοροποίηση

Εφόσον η ηλικία του είναι αρκετά μικρή, νομίζω πως το ίδιο το φορουμ θα πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό (και εννοώ τους αρμόδιους).
Θα προτιμούσα φυσικά να έχουν προηγηθεί οι γονείς του κάθε 10χρονου, για να μην επικεντρωθώ μόνο στον Laki

Ξέρω πως ο καθένας μας είναι ότι δηλώσει, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση γνωρίζουμε πλέον όλοι μας πως έχουμε να κάνουμε με ένα 10χρονο, άρα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση και κατανόηση ταυτόχρονα.

Ίσως να πρέπει να υπάρξει ένας μικρός περιορισμός στη συχνότητα που ποστάρει (δεν ξέρω αν τεχνικά γίνεται), μια πρόταση κάνω...
Ή να μπει κάποιο όριο ηλικίας γενικότερα στο φόρουν.
Ο κόσμος μας δυστυχώς δεν είναι αγγελικά πλασμένος και κανείς από εμάς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι γίνεται πίσω από τα ποστ και εννοω τα πμ
Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01387 seconds with 10 queries