Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από klipitiklopos
Τωρα που το λες, στο φυτεμενο απο οπου πηρα και τις 2 φορες μπολι, εχω ph 6.8, ενω o ληπτης 7.2, ειναι η βασικοτερη διαφορα με αυτην της 3ης προσπαθειας που ειναι πιο κοντα στην περιοχη του ληπτη.
Ισως να ευθυνεται αυτο, εχει μια λογικη. 
|
Δεν ειναι σοβαρη μεταβολη για να δικαιολογει πληρη αποτυχια
Μηπως δεν ειχες σοβαρους ρυπους στο ενυδρειο σου? και ταυτοχρονα πολλα υλικα για τους λιγους ρυπους?
Οταν μπολιασε την τριτη φορα που επιασε, ειχε μειωθει η ποσοτητα της αμμωνιας στο ενυδρειο του? (εχω διαβασει οτι η αμμωνια σε μεγαλες ποσοτητες σκοτωνει βακτηρια)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbit22
Ακυρο, αλλα μπορεί να κολλάει, ειχα διαβάσει ενα άρθρο απο εναν εκτροφέα δίσκων οτι σε περίπτωση μεγάλης διακοπής ρεύματος ειναι καλό να αδειάζουμε το νερό απο τα φίλτρα( οχι να τα στεγνωνουμε) για να διατηρηθεί η βιολογία..
Παρόλα αυτά ότι μπολι εχω δώσει μέχρι τώρα και έπιασε ήταν σε νερό μαζί με ενα χαπάκι οξυγόνου..
|
Εχω περασει μερικες διακοπες ρευματος που φταναν και 12 ωρες.
Δεν πειραξα καθολου τα φιλτρα, ουτε εβγαλα υλικα, ουτε τιποτα.
Οταν επανηρθε το ρευμα, ξαναπηραν μπροστα μονα τους τα φιλτρα.
Βιολογια κανονικη.