Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-12, 01:32
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skydiver Εμφάνιση μηνυμάτων
Με αφορμή τον kgf12345 θέλω να κάνω μια βλακώδης (το πιο πιθανόν) ερώτηση ακόμη. Αν το λάστιχο από την έξοδο του βρώμικου την κάνουμε επιστροφή στο δίκτυο (φυσικά μετά τη βρύση) τι θα συμβεί ;

ΥΓ Όταν λέω μετά την βρύση εννοώ να βάλουμε ένα λάστιχο από την βρύση προς την είσοδο της όσμωσης στο οποίο θα παρεμβάλετε ένα σύνδεσμος ΤΑΦ που θα συνδέει βρύση - είσοδο όσμωσης και έξοδο (βρώμικο νερό) όσμωσης.
εννοεις να το ξαναπερνας απτην οσμωση.αυτο λεω κιεγω να δοκιμαζα καποια στιγμη.θα επιβαρυνεται η μεμβρανη πολυ.γιαυτο ειπα οτι θα ηθελα να δοκιμασω με μια αο που θα κανει αποκλειστικα αυτη τη δουλεια(να καθαριζει βρωμικο νερο οσμωσης)για να δω ποσο θα αντεξει η μεμβρανη.αν πχ βγαλει ενα χρονο η μεμβρανη,με τις τιμες που εχουν πλεον οι ΑΟ πιστευω οτι θα αξιζε τα λεφτα της,αλλα δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.βεβαια το ποσο θα αντεξει εξαρταται και απτο με τι νερο ξεκινας...

παντως τον προβληματισμο αυτο τον ειχα κιεγω με την ΑΟ.κιεμενα μου φαινεται πολυ το νερο που παει χαμενο.αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη λυση.η θα βρεις τροπους να το χρησιμοποιεις,η θα κανεις οτι μπορεις ωστε να το ελαχιστοποιησεις(με το αναλογο εξοδο για επιπλεον μεμβρανες κλπ)η και τα δυο,που ειναι και το καλυτερο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01313 seconds with 10 queries