Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-12, 01:08
Το avatar του χρήστη vaspiou
vaspiou Ο χρήστης vaspiou δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πεδιον Αρεως - Γκυζη!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skydiver Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε όλα αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Συγκεκριμένα είχα διαβάσει και είχα σοκαριστεί τότε, πως ένα (1) λίτρο καμένου (από μαγείρεμα) λαδιού καταστρέφει ποσότητα νερού τόση όση θα χρειαζόταν για να πιεί ένα άτομο για είκοσι (20) χρόνια!!!!!!!!!!! Απλά λέω εγώ τώρα (συζήτηση κάνουμε), μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση να χαλάμε το εξαπλάσιο νερό που θα χρειαζόμασταν; Δεν κατακρίνω κανέναν από τους φίλους που χρησιμοποιεί όσμωση, απλά αναρωτιέμαι....
-------------------------

Εκτός του ότι είναι αδύνατον να το κρατήσεις δεν είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσεις. Θα τρέχεις με τους κουβάδες να γεμίζεις το καζανάκι; Πόσο θα τα ποτίσεις πια αυτά τα λουλούδια. Θα έχεις έναν στο μπαλκόνι να σου ανοιγοκλείνει την αντλία (τερατώδης) που θα την έχεις συνδέσει με 10 μέτρα λάστιχο για να κάνεις μπάνιο στην μπανιέρα; Λίγο δύσκολα και εμένα μου φαίνονται όλα αυτά (όχι αδύνατα βέβαια). Από την άλλη μπορείς να δώσεις καμιά 300€ να πάρεις ένα καλό εργαλείο αλλά είναι εποχές για τέτοια; Δεν ξέρω....
γιαυτο στο ειπα, ασχετα με τι πιστευει ο καθενας. Αυτες ειναι οι λυσεις σου.
Προτεινω να φτιαξεις μια Α/Ο με 2 μεμβρανες 75gpd ΧΩΡΙΣ booster. Να μαζευεις νερο ΠΑΝΤΑ βραδυνες - νυχτερινες ωρες που εχουμε πιο πολυ πιεση. Να παρεις δευτερο βαρελι 60-80 λιτρων να το γεμιζεις με το βρωμικο ωστε να ποτιζεις ή να σφουγγαριζεις. ΚΑΙ οσο "πετιεται" στις λιμνουλες παει. ΔΕΝ θα προκαλεσεις και καμια οικολογικη καταστροφη!!
Επισης οι αλλαγες σου θα ειναι μονο απο Α/Ο ? Μιξη θα κανεις...αρα πιο λιγα λιτρα.
πιστευω οτι υπαρχουν κυριοτερα και βασικοτερα προβληματα που πρεπει να λυσουμε στι περιβάλλον απο αυτο. γνωμη μου παντα.....

" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody "

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01392 seconds with 10 queries