Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 27-11-12, 14:15
sunsity Ο χρήστης sunsity δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 19-08-2012
Περιοχή: Ηλιούπολη
Μηνύματα: 88
Προεπιλογή

Χαίρομαι που σας αρέσει !!!!

Φώτο ελπίζω σύντομα να ανεβάσω γιατι ακόμα ειμαι σε αναζήτηση ρίζας , βρήκα μόνο μια μικρή που μου την έδωσε συμφορουμήτης σχεδόν τζαπα και τον ευχαριστώ.Σημερα εχω λιγο χρόνο και θα πάω να ψάξω παλι στα μαγαζιά.

Σίγουρα το φωτιστικό παίρνει πάρα πολύ βελτίωση ακόμα αλλα σκεφτήτε ότι ολα τα υλικά (εκτός απο λάμπες και μπάλαστ ) στοίχισαν 18 ευρώ.

Δεν ειναι ακριβώς αλουμινόχαρτο ειναι κατι τέτοιο http://www.rollerpack.gr/index.php?p...emart&Itemid=6 σκέφτηκα για έτοιμους ανακλαστήρες αλλα εκτός του ότι είναι σχετικα ακριβοι 1ον ήθελα το βάρος του φωτιστικού να ειναι όσο το δυνατών πιο ελαφρύ (για να μην πιέζονται πολύ τα τζάμια και εχω κανένα απρόοπτο , 5αρι τζάμι εχω) και 2ον με αυτά τα φύλα (εχω περάσει την εσωτερική πλευρά των σωλήνων με αυτή την ταινια και εχω βάλει επιπλέων απο ενα κομάτι αριστερα -δεξιά κατα μήκος ) μπορώ να ρυθμίσω πιο ευκολα που θα πεφτει το φως (ειναι 35 εκατοστά πλάτος )ετσι ώστε να μην διαχέετε πολύ στο χώρο.

Στις φώτο που εχω ανεβάσει δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου τα 4 επιπλέον κομμάτια ξύλου που εχω βάλει για σταθερότητα + το οτι όλες οι ενώσεις ειναι περασμένες με δυνατη ξυλοκολα πριν το δέσιμο με τις βίδες.Αρα δεν νομίζω να εχω πρόβλημα.

Σίγουρα το επόμενο (γιατι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπάρξει) θα είναι καλύτερο μεγαλύτερο και οικονομικότερο (για το λίτρα του) γιατι όπως είπε και ο delta66 ''Οι εμπειριες και τα λαθη βοηθανε.''

Όταν βρω ρίζες (ελπίζω σήμερα ) ανεβάζω φώτο για συμβουλές στο τη φυτά να βάλω και για τους μελλοντικούς κατοίκους.....
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01547 seconds with 10 queries