Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #19  
Παλιά 27-11-12, 05:48
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Βασικα για παρα πολλα ψαρια τα τυπικα μεγεθη του εμποριου δεν ειναι και το οτι ιδανικοτερο, ειτε γιατι καποιος μπορει να θελει πολυ χαμηλο ενυδρειο με μεγαλο μηκος, ειτε γιατι καποιος μπορει να θελει βαθυ ενυδρειο και να του βγει λιγο πιο στενο κτλ κτλ κτλ, οποτε εισαι κατα τη γνωμη μου σε αριστο δρομο.
Το επομενο βεβαια θα σου στοιχισει λιγοτερο απο τα μισα (συνηθως την πρωτη φορα πληρωνουμε πολυ παραπανω απ το κανονικο λογο ελειπους πληροφορησης και ελειπους ερευνας αγορας, με τα ιδια υλικα απο leroy merlin παιζει να στοιχηζε το 1/3 -1/4).
Προσωπικα η ιδεα με το δωτιστικο μου αρεσει πολυ, απλα καπου με χαλανε οι ανακλαστηρες, ειναι απο αλουμινοχαρτο ή η φωτο τους δειχνει ετσι?
Το κολο με το αλουμινοχαρτο λειτουργικα ειναι μια χαρα αλλα αισθητικα περιοριζεται σε ενυδρεια με καπακι, ενω σε ανοιχτα καλυτερα θα ηταν απο φυλο αλουμινιου η ακομα καλυτερα απο inox.
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01612 seconds with 10 queries